Prima pagină » Cancan ultimă oră » Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! Sora afaceristului, anunț de ultimă oră despre starea lui

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte! Sora afaceristului, anunț de ultimă oră despre starea lui

19 ian. 2023, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Leo de la Strehaia are grave probleme se sănătate. Afaceristul era la închisoare și ar mai fi avut trei luni de detenție, însă înainte de Crăciun a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Familia lui Leo de la Strehaia se roagă fără oprire pentru afacerist, în aceste momente. Sora afaceristului a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că Leo de la Strehaia este în continuare internat într-un spital din Capitală.

Cum se simte acum Leo de la Strehaia

Controversatul afacerist Leo de la Strehaia are mari probleme de sănătate după ce a suferit un AVC în închisoare. Bărbatul a ajuns în stare critică la spital, fiind operat de urgență, însă lucrurile sunt tot mai grave acum.

„Prințul Țiganilor” nu s-a ridicat deloc din pat iar medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește recuperarea lui. După ce a ajuns la spital, starea lui nu a devenit mai bună, iar familia este cu suufletul la gură.

Sora lui Leo de la Strehaia, declarații despre starea lui Leo de la Strehaia

Sora afaceristului a spus că Leo de la Strehaia nu s-a ridicat din pat deloc și nu are voie să depună efort. De asemenea, afaceristul încă este internat la spital și sora acestuia se așteaptă la ce este mai rău.

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a transmis sora afaceristului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *