Prima pagină » Cancan » Leo de la Strehaia sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu. Ce propunere are pentru acesta

Leo de la Strehaia sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu. Ce propunere are pentru acesta

03 nov. 2023, 09:22,
în Cancan

Leo de la Strehaia sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu după ce a văzut situația în care se află fostul milionar. Nu cu mult timp în urmă acesta l-a vizitat pe afaceristul de la Izvorani și l-a ajutat cu o sumă de bani.

În prezent, Irinel Columbeanu locuiește la un azil de bătrâni dar, Leo de la Strehaia a venit cu o soluție pentru acesta.

Leo de la Strehaia sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu

Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Leo de la Strehaia a dezvăluită o informație surprinzătoare. El exprimă dorința ca Irinel Columbeanu să părăsească azilul de bătrâni și să se mute la el. Însă, nu se oprește aici, Leo anticipează o posibilă relație romantică între sora și fostul om de afaceri.

”Toată familia suntem de acord ca Irinel Columbeanu să vină la noi. Știți foarte bine că am mai vorbit”, a spus Leo de la Strehaia în videoclipul postat pe contul său de YouTube. Familia îl susține pe Leo în demersul său: ”Am văzut că a vorbit la o televiziune( Irinel Columbeanu), că îi place puțin de Olga, că e drăguță”, a spus verișoara lui Leo de la Strehaia, Marița.

Leo de la Strehaia s-a gândit deja și la nași

Leo de la Strehaia nu a pierdut timpul și s-a gândit deja și la nași, respectiv la verișoara lui și soțul acesteia.

”Noi te întreținem toată viața, noi îți oferim și bani și trai, ce vrei tu, dar să fii cumnatul meu.

Olga are zestre, o mie de galbeni, sunt ai tăi și ai Olgăi”, a mai adăugat Leo de la Strehaia.

Ce daune i-a lasat un AVC suferit în puşcărie lui Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. În timpul detenției, el a suferit un AVC care i-a produs daune ireparabile.

„Păi, da, cum să nu simt probleme, mai uit, nu sunt în totalitate. Nu îmi aduc aminte tot ce s-a întâmplat, mi-am pierdut memoria. Mai țin minte unele lucruri, dar doar în mare, în rest nu mai țin minte. Eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat în viața mea. Trei luni de zile am stat numai în pat, cu pampers, nu m-am dat jos din pat, deci nu m-am dat jos din pat trei luni. Consider că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc pentru că mai am câteva misiuni pe pământul ăsta”, a declarat Leo de la Strehaia, în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță„.

Leo de la Strehaia a suferit o intervenție chirurgicală, însă a experimentat ulterior o perioadă de dezorientare și a rămas cu sechele grave.

Revenit acasă, Leo de la Strehaia s-a oferit să-i sară în ajutor lui Irinel Columbeanu și a venit cu o propunere bombă. Rămâne de văzut cum se va finaliza acest episod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *