Prima pagină » Radio » Actualitate » Leo de la Strehaia încă nu și-a revenit după operație. Mama lui, Patroana, este disperată

Leo de la Strehaia încă nu și-a revenit după operație. Mama lui, Patroana, este disperată

04 ian. 2023, 12:43, 1 ,
în Radio

Leo de la Strehaia, cunoscut drept „Prințul Țiganilor”, nu dă semne să-și revină după operație, care a avut loc cu 12 zile în urmă. Controversatul afacerist a suferit un atac vascular cerebral în închisoare, fiind dus de urgență la spital. Cu toate că Leo de la Strehaia a fost operat pe creier, medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui.

Controversatul afacerist Leo de la Strehaia are mari probleme de sănătate după ce a suferit un AVC în închisoare. Bărbatul a ajuns în stare critică la spital, fiind operat de urgență, însă lucrurile sunt tot mai grave acum. „Prințul Țiganilor” nu s-a ridicat deloc din pat iar medicii sunt foarte rezervați în ceea ce privește recuperarea lui.

Leo de la Strehaia încă nu și-a revenit după operație

Patroana, mama lui Leo de la Strehaia, a dezvăluit cum se simte fiul ei, după ce a suferit un atac vascular cerebral. Conform acesteia, prințul țiganilor a suferit o operație destul de dificilă pe creier, iar acum este în proces de recuperare. Se pare, însă, că este unul anevoios, care nu dă prea multe speranțe.

Mama lui Leo este disperată, pentru că fiul ei nu s-a ridicat deloc din pat de când a fost operat și nici nu poate mânca. Stă numai cu fața în sus și nu dă semne că s-ar simți mai bine.

„După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât”, a mărturisit mama lui Leo de la Strehaia.

Mai mult, Patroana, de mai bine de 10 zile, doarme în mașină, pentru că nu este lăsată să stea la căpătâiul băiatului ei. Aceasta primește informații de la asistente, dar nu își poate vedea fiul aflat pe patul de spital.

Leo de la Strehaia murea dacă nu era operat

Problemele de sănătate ale lui Leo de la Strehaia au apărut la sfârșitul anului trecut, în timp ce bărbatul se afla în închisoare. Acesta ispășește o pedeapsă de 2 ani și 6 luni pentru evaziune fiscală și contrabandă cu benzină. În urma AVC-ului suferit, mama lui Leo a spus că medicii i-au mai dat doar 2-3 zile de trăit bărbatului, însă salvarea lui a fost operația. Intervenția a decurs bine, dar nu se știe cum va evolua starea lui, deoarece medicii sunt foarte rezervați. Aceștia fac tot posibilul să îl salveze, dar situația ar fi una foarte dificilă.

„Mi-a spus doctorul, care l-a internat prima dată aici, că a stat acolo la el, i-a făcut mult tratament, i-a băgat toate felurile de tratament. A zis: «dacă nu te duci să-l operezi, dacă are șansă, de ce să nu-i mai dai o șansă? Dacă nu-l operezi, în două-trei zile se termină»”, a mai spus mama lui Leo de la Strehaia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *