Prima pagină » Magazin » Leo de la Strehaia: Am iubit-o in gura pe Jasmine, timp de trei ani
Leo de la Strehaia: Am iubit-o in gura pe Jasmine, timp de trei ani

Leo de la Strehaia: Am iubit-o in gura pe Jasmine, timp de trei ani

07 feb. 2012, 13:27,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:268192;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Dupa ce au avut o relatie mai bine de 3 ani, Leo de la Strehaia si Jasmine se pare ca nu au terminat de aruncat cu noroi unul in celalalt. Leo nu poate sa treaca peste despartirea lor si a facut-o de ras, din nou, in presa, spunand ca a iubit-o in gura si acum partenerul ei o saruta.
Leo rade de iubitul Jasminei care o saruta dupa ce mai bine de 3 ani de zile un tigan ca el, cum se numeste, a iubit-o in gura.
„Cum vi se pare aceasta situatie?! Jasmine se plimba imbracata in hainele cumparate de mine alaturi de un potent bussines-man autohton care se «mandreste» ca are la brat o femeie careia i-a dat la m**e un tigan timp de trei ani. Cat de penibil sa fii, ca barbat, ce se vrea a fi milionar in euro, sa decazi atat de jos?”, a marturisit Leo prietenilor lui, potrivit Cancan.
„Un tigan, adica eu! Am iubit-o in gura si acest domn o ia de buna. E o tradatoare, umbla la brat cu unul foarte cunoscut in Romania, cu hainele cumparate de mine. Sa-i cumpere ala altele! Sa-i plateasca datoriile si sa-i cumpere haine noi! A luat-o smecherita, imbracata si iubita in gura!”, a mai tinut sa precizeze Leo de la Strehaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024