Prima pagină » Radio » Actualitate » Leo de la Strehaia a fost mutat în spitalul penitenciarului. „Prințul Țiganilor” trebuie operat de urgență pe inimă

Leo de la Strehaia a fost mutat în spitalul penitenciarului. „Prințul Țiganilor” trebuie operat de urgență pe inimă

28 mart. 2023, 11:54,
BZI.ro, în Radio

Soția lui Leo de la Strehaia a anunțat că acesta a fost mutat în spitalul penitenciarului, însă trebuie operat de urgență pe inimă. Din câte se pare, starea lui de sănătate s-a mai ameliorat față de începutul anului, când a suferit un AVC. Reamintim că Leo de la Strehaia se află închis pentru evaziune fiscală, având de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare.

Veștile nu sunt deloc bune pentru familia lui Leo de la Strehaia, care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. La începutul acestui an, așa-numitul „Prinț al Țiganilor” a suferit un AVC în penitenciar și a fost dus de urgență la spital, acolo unde a stat o bună perioadă de timp.

Leo de la Strehaia, mutat în spitalul penitenciarului

Dana Criminala a declarat că soțul ei a fost dus înapoi la penitenciar, unde își execută și pedeapsa primită în 2021, pentru evaziune fiscală. Din păcate, însă, problemele de sănătate ale interlopului nu s-au încheiat. Bărbatul ar urma să fie supus unei noi intervenții, de această dată la nivelul inimii. Bruneta a mărturisit că a păstrat mereu legătura cu soțul său și discută în mod constant, la telefonul penitenciarului în care se află Leo.

În prezent, bărbatul se deplasează cu ajutorul unui cadru, iar dacă este nevoie mai primește ajutor și din partea colegilor, atunci când trebuie să meargă pe distanțe mai lungi. Soția acestuia a mărturisit că Leo mai are o serie de probleme cu un stent înfundat, iar acum a venit momentul ca dispozitivul de la nivelul inimii să fie înlocuit.

„Leo a fost dus înapoi la penitenciar, dar la spitalul din cadrul acestuia. Este mai bine acum, mănâncă singur, se ajută de un cadru să meargă, îl mai ajută și colegii din camera când este cazul să meargă mai mult. Se pare ca acel stent înfundat o să fie schimbat și iar suntem așa într-o tensiune maxima! Așa au hotărât doctorii să se facă și intervenția aceasta acum”, a spus Dana Criminala.

Jefuit de „cocoșei” în timp ce se afla în spital

De parcă nu ar fi fost de ajuns că are probleme de sănătate, „Prințul Țiganilor” a primit o lovitură și din sânul familiei. Leo de la Strehaia a fost jefuit și a rămas fără o sumă destul de mare de bani în timp ce era la spital. Fiul său cel mic, Alin Mihai, a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă în viața acestuia. Se pare că nora lui Leo de la Strehaia, soția fiului cel mare, Ursu, i-ar fi furat mai multe monede din aur. Aceasta a fost șantajată de un bărbat și obligată să fure bani din familia de la Strehaia.

„Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă”, a spus fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *