Prima pagină » Cancan » Leo de la Strehaia a ajuns la munca de jos în închisoare. „Prințul Țiganilor” va lucra la magazia de alimente

Leo de la Strehaia a ajuns la munca de jos în închisoare. „Prințul Țiganilor” va lucra la magazia de alimente

30 nov. 2021, 10:18,
în Cancan

Cunoscutul „Prinț al Țiganilor”, Leo de la Strehaia, a ajuns să se confrunte cu munca de jos în închisoare, după ce a fost încarcerat pentru evaziune fiscală. Acesta a ajuns după gratii la începutul toamnei și va avea de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 6 luni. De menționat că și mama acestuia a primit o pedeapsă privativă de libertate, în același dosar.

În momentul de față, Leo de la Strehaia încearcă să se adaptează la viața de după gratii și face tot posibilul să-și micșoreze pedeapsa. Și pentru aceasta, „Prințul Țiganilor” a acceptat să muncească în timp ce este închis pentru a beneficia de o reducere a pedepsei. Din câte se pare, Leo de la Strehaia va lucra la magazia de alimente a închisorii.

Leo de la Strehaia a ajuns la munca de jos

În magazia de alimente a penitenciarului în care este încarcerat, Leo de la Strehaia va căra sacii cu ceapă și cartofi și va fi responsabil cu aranjatul lădițelor. Totuși, aceasta nu este o sarcină ușoară pentru Leo, deoarece el are probleme cu spatele. Însă, „Prințul Țiganilor” vrea să-și dea interesul pentru că orice zi muncită îi scade din pedeapsă.

Cu câteva zile în urmă, cineva de acolo i-a propus să lucreze acolo și Leo a acceptat. Din câte știe el, trebuie aranjate anumite lădițe cu legume, un fel de inventar pentru alimentele care se folosesc la bucătărie. Soția sa a stat de vorbă cu el și a aflat că Leo ar putea începe munca chiar de săptămâna aceasta. Pe de-o parte își dorește să muncească, dar pe de altă parte se teme să nu-și agraveze problemele la spate.

„Pentru el e problematic cu greutățile, nu poate să ridice. I se scade destul de mult la pedeapsă, pe el lucrul acesta îl entuziasmează în primul rând și îl face să vrea să accepte. Eu i-am zis că dacă i se pare în regulă și crede că va face față, să accepte”, a mai spus soția lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia stă în celulă cu alți 17 deținuți

Aflat după gratii, Leo de la Strehaia împarte celula cu 17 deținuți, iar traiul la comun cu atât de multe persoane nu este deloc ușor. Soția afaceristului a spus că sunt mulți care fumează și țin permanent geamul deschis, la fel și ușile, motiv pentru care se formează curent și cine e mai sensibil, cum e Leo, răcește imediat.

Reamintim faptul că Leo de la Strehaia, pe numele său real Ion Stelică Mihai, a fost condamnat la închisoare cu executare de către Curtea de Apel București, într-un dosar de evaziune fiscală. Leo și-a aflat sentința pe 29 septembrie 2021. Afaceristul a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. În același dosar au fost condamnați și mama lui, fratele său vitreg dar și un văr de-al lui Leo.

„(…) pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat”, se arată în decizia instanței.

Și cum Leo de la Strehaia dorește să-i fie micșorată pedeapsa, a acceptat munca fizică la magazia de alimente a închisorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *