Prima pagină » Cultural » Lena Miclăuș a ajuns la o frumoasă vârstă. De ce a refuzat artista să mănânce timp de 38 de zile

Lena Miclăuș a ajuns la o frumoasă vârstă. De ce a refuzat artista să mănânce timp de 38 de zile

31 ian. 2023, 10:22,
în Cultural

Lena Miclăuș a ajuns la o frumoasă vârstă. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Artista cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Dincolo de celebritate, Lena Miclăuș ascunde o poveste de viață impresionantă. Cântăreața a trecut recent printr-o experiență spirituală deosebită. Iată de ce a refuzat artista să mănânce timp de 38 de zile.

Lena Miclăuș a ajuns la o frumoasă vârstă

Lena Miclăuș este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România. Interpreta de folclor atrage multe priviri de fiecare dată când apare pe scenă și se bucură din plin de celebritate. La vârsta de 36 de ani, Lena Miclăuș se declară o femeie împlinită. Vedeta are o familie frumoasă de care este tare mândră și radiază de fericire de când este mamă.

Lena Miclăuș este căsătorită de mulți ani cu un celebru muzician, însă a mărturisit că poovestea lor de dragoste a fost una atipică. Artista a fost cea care a făcut primul pas în relație, dar și cea care l-a cerut în căsătorie.

„Eu am făcut primul pas. (…) Eu l-am cerut, pentru că că altfel aș fi rămas nemăritată. (…) Nu l-am suportat prima dată. Prima dată l-am văzut la o nuntă la niște verișori de-ai mei. El cânta acolo cu trupa și eu eram invitată. A trebuit să și cânt un program, eram la început de drum. (…) Când m-am dus pe scenă, m-a dus pur și simplu. Am luat microfonul și am cântat, fără să zic „Îmi dați voie? Bună ziua! Cine sunt eu”. El a crezut că eu sunt foarte figurantă. (…) Nu știam nici cum mă cheamă atunci, așa emoții aveam.”, a declarat cântăreața de muzică populară.

În prezent, Lena Miclăuș se dedică familiei sale și publicului care o îndrăgește atât de mult. Artista se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Și îndrăgita interpretă de folclor Matilda Pascal Cojocărița se menține tânără și se bucură din plin de viață. O altă artistă care își ascunde vârsta și arată spectaculos este actrița Adriana Titieni. Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat, iar în prezent se dedică profesiei sale artistice de succes.

Artista a trăit 38 de zile doar cu apă

Lena Miclăuș a dezvăluit recent că a trecut printr-o experiență inedită. Vedeta a ținut post timp de 38 de zile și a trăit doar cu apă. Artista a mărturisit motivul pentru care a luat această decizie neașteptată.

„Pentru mine a fost foarte benefic postul. Între timp am mai ținut unul de 21 de zile pentru că eu, prima dată când l-am ținut pe cel de 17 zile, am ținut doar la îndrumarea unui preot, pentru că eu am vrut să fac doar o chestie sufletească, de mulțumire pentru tot ce am eu, ce sunt și copiii, casă, familie și așa mai departe. (…) După ce am terminat acel post de 17 zile, m-am documentat oarecum un pic medical mai bine și dacă l-aș fi putut ține până la 21 de zile se spune că se schimbă sângele în organism.

Am vrut strict să văd dacă se întâmplă medical ceva pentru că eu îmi și făcusem cu un an înainte niște analize care nu mi-au ieșit tocmai foarte bine, și anemie și tot. În jur de 28 de analize mi-am făcut, dintre care peste jumătate, poate trei sferturi, mi-au ieșit destul de prost și atunci am vrut să-l țin pe cel de 21 de zile.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 36 de ani, Lena Miclăuș are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Artista se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024