Prima pagină » Local » Legea electorală, încălcată la Lețcani. Mai multe afișe ale candidaților PNL nu au fost date jos – UPDATE

Legea electorală, încălcată la Lețcani. Mai multe afișe ale candidaților PNL nu au fost date jos – UPDATE

09 iun. 2024, 11:03,
BZI.ro, în Local

UPDATE:  Referitor la informațiile privind prezența afișelor electorale, deși campania electorală s-a încheiat, suntem abilitați să vă informăm următoarele: În conformitate cu legislația în vigoare, cele prezentate nu fac obiectul unei infracțiuni sau contravenții sancționată de Legea nr. 115/2015, care să fie de competența structurilor MAI.

În comuna Lețcani nu a fost dat jos niciun afiș electoral al PNL din fața secțiilor de votare. În plus toate barurile din zona secțiilor de votare sunt deschise.

Poliția, BEJ și AEP au fost sesizate încă de aseară însă, din păcate, nici acum nu s-a luat nicio măsură.

Potrivit legii electorale, toate materialele ce țin de campanie trebuiau îndepărtate cu 48 de ore înainte de alegeri.

Comentarii
  • Si la Mogosesti Iasi e la fel, inclusiv pe gardul candidatului PSD Ionel Baraboi, violatorul satului. A fost cercetat pt viol in grup, a platit pensie alimentara iar acum e albit si are moralitate pt viitor primar.

  • In Letcani au ramas doar afisele grofului TURCU, ca de obicei. El nu respecta niciodata legea din Romania. De ce va mai mirati ? Are bani de platit amenzi….. Dorinta suprema a acestui individ e sa instaureze o DINASTIE . Baronii locali capata o noua dimensiune…. Dar, fraierii, il voteaza….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *