Prima pagină » Titlurile zilei » Lecție de șmecherie predată de la volanul unui Opel Corsa! Cezar Stoica a dormit în arest după ce a distrus 5 mașini, pentru a-și vedea prietenul fericit – FOTO / VIDEO

Lecție de șmecherie predată de la volanul unui Opel Corsa! Cezar Stoica a dormit în arest după ce a distrus 5 mașini, pentru a-și vedea prietenul fericit – FOTO / VIDEO

01 mart. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Cezar Stoica, un tânăr de 22 de ani, a predat o lecție de șmecherie prietenului său, pentru care a plătit scump. Acesta a urcat băut la volan, deși nu a avea permis de conducere, a avariat 5 autoturisme și a ajuns în arest

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, s-a trezit din petrecut în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Cezar Stoica a dat prea multe pahare de alcool peste cap duminică seara și și-a făcut curaj să urce la volan. De fapt, acesta ar fi vrut să-și impresioneze un prieten. Beat peste măsură și fără permis de conducere, Cezar Stoica a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe șoseaua Națională și a intrat în 5 autoturisme parcate.

Viteza cu care circula Stoica a fost destul de mare, având în vedere faptul că a avariat serios cele 5 autoturisme. Pe fir au intrat polițiștii, care l-au testat cu aparatul alcooltest și l-au dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru ceea ce a făcut, polițiștii ieșeni l-au ”premiat” cu un dosar penal.

Lecție de șmecherie: a condus băut, fără permis și a provocat un accident rutier

După ce a fost audiat, Cezar Stoica a fost reținut de către oamenii legii.

”Agenții din cadrul Poliției Municipiului Iași au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara zilei de 27 februarie 2022, acesta ar fi condus un autoturism în Municipiul Iaşi, fără a avea permis şi fiind sub influenţa alcoolului şi ar fi acroşat alte 5 autoturisme parcate. În urma testării şoferului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul reţinut va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Un alt tânăr a ajuns după gratii pentru o faptă similară

Recent, un alt tânăr a fost prins de către polițiști după ce a urcat beat la volan și a produs un accident rutier. Acestuia i s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, tânărul, de 29 de ani, a condus beat un autoturism pe DJ 247, după care a pierdut controlul volanului și a intrat direct în niște copaci. În urma impactului, singurul rănit a fost tânărul. Polițiștii l-au testat cu alcooltestul, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai apoi, acesta a fost dus la un spital pentru prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei. După cercetări amănunțite s-a constatat că acesta nu are permis pentru nicio categorie de vehicule. Ulterior, ieşeanul a fost reținut pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, care a decis arestarea sa preventivă pentru 20 de zile. Iată că, după o lecție de șmecherie de acest fel, unii tineri pot să-și distrugă viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`