Prima pagină » National » Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu a murit la doar 43 de ani
Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu a murit la doar 43 de ani

Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu a murit la doar 43 de ani

27 apr. 2021, 11:44,
în National

Este doliu în lumea academică după ce lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu, Cancelarul general al Senatului Universității Constantin Brâncuși a murit la doar 43 de ani, la Spitalul Militar București. Aceasta era internată de două săptămâni, iar starea ei s-a agravat.

Colegii acesteia au trimis mai multe mesaje de condoleanțe la aflarea teribilei vești.

Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu a murit la Spitalul Militar București

”Cu profundă tristețe, toți, cei care i-am fost colegi de serviciu în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, deplângem pierderea unui om, unui caracter, unei persoane cu mult bun-simț, seriozitate și devotament profesional.
Lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu, până mai ieri membru al comunității academice din cadrul instituției de învățământ superior gorjene, a trecut prematur în neființă. Dumnezeu să te odihnească în pace, colega noastră!

Nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanțe celor greu încercați!”, este mesajul transmis de Virgil Ion Popovici, lector universitar în cadrul UCB.

Doliu în lumea învăţământului ieşean. Profesoara Elena Soroceanu a murit

Profesoara de Limba şi literatura română, Elena Soroceanu, a murit la jumătatea lunii aprilie. Aceasta era cadru didactic la Şcoala Generală nr. 23 „Titu Maiorescu” din Iaşi.

„Eminenta profesoară de limba română, Elena Soroceanu ne-a părăsit. A predat o viaţă la Sc. Gen. 23 (Titu Maiorescu) Iaşi învățând sute de copii tainele limbii române. Era de o moralitate exemplară nesuportând odele aduse lui Ceaușescu. Cine avea nota 9 la ea avea intrarea asigurată la un liceu foarte bun din Iaşi. Nu țin minte să aibă cineva media 10 la ea, dar în ciuda acestui fapt era foarte iubita de elevi. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, au transmis reprezentanţii unităţii de învăţământ.

Părintele Dumitru Merticariu a plecat la cele sfinte

Pe 10 aprilie 2021, părintele Dumitru Merticariu, care a urcat la Ceruri, a fost înmormântat chiar în curtea Bisericii „Banu” din orașul Iași, monumetalul lăcaș de cult pentru care și-a sacrificat sănătatea ca să fie salvat de la distrugere. Zeci și zeci de apropiați, înalte fețe bisericești, enoriași și ucenici l-au condus pe ultimul drum. Vă reamintim faptul că lect.univ.dr. Roxana Dobritoiu, Cancelarul general al Senatului Universității Constantin Brâncuși a murit la doar 43 de ani, la Spitalul Militar București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *