Prima pagină » Sanatate » Leacuri bătrânești pentru urticarie. Cum să scapi de ele în mod natural și ieftin
Leacuri bătrânești pentru urticarie. Cum să scapi de ele în mod natural și ieftin

Leacuri bătrânești pentru urticarie. Cum să scapi de ele în mod natural și ieftin

17 mai 2021, 12:17,
în Sanatate

 

Dacă pe piele ta au apărut mici erupții cutanate roșii care mănâncă, atunci aceasta este urticarie. Aceasta problemă poate fi ameliorată cu leacuri bătrânești pentru urticarie.

Bubițele roșii pot apărea doar într-o zonă a corpului sau se pot extinde pe mai multe zone. Urticaria poate apărea din cauza unei alegrii, soc nervos sau din cauza unor boli cum ar fi diabetul.

Leacuri bătrânești pentru urticarie

Cel mai rău lucru care se întâmplă când iți apare o urticarie este mâncărimea, senzația de furnicături. Mai mult, aspectul se pielii se schimba, petele se pot estompa, pot deveni mai deschide decât pielea, dar în același timp apare un cerc roșu de lungul marginilor lor, care nu poate fi ascuns cu nici o crema.

Dacă nu faci nimic în legătură cu urticaria, atunci pot apare bubițe umplute cu lichid unde a avut loc erupția. Bineînțeles, cea mai buna opțiune este să consultați un medic specialist, dar dacă acest lucru nu este posibil, puteți urma unul din leacurile bătrânești pentru urticarie acasă.

Cum să scapi de urticarie cu ajutorul leacurilor bătrânești

Primul pas este curățarea temeinică a stomacului și a intestinelor. Pentru aceasta, este util un laxativ standard, dar trebuie să luați o doză care depășește de obicei o dată și jumătate. După curățare, merită să treceți la alimente vegetale.

Dacă, din anumite motive, nu este posibil să fii vegetarian temporar, renunță cel puțin la următoarele produse:

  • porc;
  • gustări calde;
  • orice mâncare grasă.

Leacuri bătrânești pentu tratarea a erupțiilor cutanate

În ceea ce privește modul de a scăpa de urticaria care a apărut deja, există o varietate de băi și loțiuni care sunt considerate cele mai eficiente modalități. Iată câteva dintre cele mai bune leacuri bătrânești pentru urticarie.

De două ori pe zi (dimineața și înainte de culcare) trebuie să faceți o baie caldă timp de o jumătate de oră, fără săpun sau șampon. În schimb, diluați 5-6 linguri de bicarbonat de sodiu în apă, clătiți cu apă curată după baie și uscați-vă corpul cu un prosop moale.

Dacă nu puteți face o baie, ștergeți-vă întregul corp cu apă și oțet. Alternativ, puteți folosi suc de roșii, atât timp cât roșiile sunt proaspete.

Spălarea cu leșie din lemn este de asemenea utilă. O poți face singur, fără niciun cost. Doar ardeți lemnul și colectați cenușa curată. Când ardeți, nu folosiți benzină sau ceva similar, iar lemnul de foc în sine nu trebuie să aibă urme de vopsea sau lac.

Cenușa colectată trebuie amestecată cu apă și fiartă. Apoi apa este așezată și filtrată, după care poate fi folosită pentru spălare.

Ceai din ghimbir – prepară un ceai din 2 lingurițe de ghimbri ras și 2 lingurițe de miere de albine. Proprietatiile antiinflamatorie ale ghimbrirului vor face minuni pentru urticarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *