Prima pagină » Stiri si curiozitati » Leacuri bătrânești pentru nodul la sân. Cum puteți scăpa de această problemă

Leacuri bătrânești pentru nodul la sân. Cum puteți scăpa de această problemă

17 sept. 2021, 11:06,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Multe femei caută fel și fel de leacuri bătrânești pentru nodul la sân atunci când ajung în situații disperate. Cu toate că aceasta denumire dă fiori oricărei femei, nu de fiecare dată nodulii sunt un motiv de îngrijorare. Mai devreme sau mai tărziu, majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă.

Cauzele pot fi multiple de la o simplă dereglare hormonală până la cancer. Chiar dacă vorbim de cel mai negru scenariu, dacă este depistat din timp, cancerul poate fi vindecat.

Leacuri bătrânești pentru nodul la sân

În majoritatea cazurilor, nodulii la sân sunt de natură benignă, aceștia nu prezintă un risc pentru apariția cancerului și apar în urma unor dereglări hormonale și nu necesită neapărat intervenția chirurgicală.

Fiecare femeie trebuie să se autopalpeze lunar în zona sânilor și a axilelor. Acest proces trebuie făcut la câteva zile după menstruație, pentru a reuși să depisteze eventualele probleme. În acest fel orice anomalie poate fi depistată mult mai repede și vizita la medic poate fi făcută la timp.

Leacurile bătrânești au dat de multe ori rezultate ca și în cazul celor pentru urticarie sau alte probleme. Strategiile următoare pot fi foarte eficiente în tratarea nodulilor la sân. Cu toate acestea, este extrem de bine ca înainte să urmați unul din sfaturile de mai jos să consultați un medic de specialitate.

O primă variantă pe care o puteți încerca ar fi aceasta:

“Puneți doua mâini pline de coada-calului într-o sită care se așază deasupra unei oale în care fierbe apa. Acoperiți strecurătoarea. După ce plantele s-au înmuiat, puneți-le fierbinți într-un săculeț de pânză și aplicați-l pe locul bolnav, înfășurați-vă cu un fular, ca să rețină căldura. Mențineți cataplasma aceasta două ore dimineața, două ore după-amiaza, iar seara, înnoiți-o și păstrați-o până dimineața. La prânz, puneți timp de patru ore o compresa cu bitter suedez (se picură soluția pe o bucată de vată).”

În același timp trebuie să urmați cu sfințenie o dietă și să eliminați din meniul dumneavoastră mezelurile, slănină, afumăturile, alimentele grase în general, prăjelile, zahărul alb, rafinat, ciocolata, excesul de sare, produsele cu conservanți sau coloranți chimici, băuturile răcoritoare carbogazoase, alcoolul și fumatul.

Produse naturise pentru nodul la sân

O altă variantă pe care o puteți încerca pentru a scăpa de nodulul la sân este și aceasta:

“Rupeți o frunză de pe tulpina unei flori de gheață, apoi dezlipiți pielița de pe fața frunzei, iar cu partea dezvelită a frunzei masați locul bolnav, bine spălat înainte. Procedați la fel vreme de două-trei zile la rând. Noaptea lipiți câte o frunză la fel prelucrată pe zona nodulului, folosind o bucată de leucoplast. Acest tratament dă rezultate bune și în eczeme, varice, coșuri, negi, răni deschise, alunițe, degerături etc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *