Valeriu Popa reprezintă unul dintre cei mai importanți fitoterapeuți români, care a tămăduit mii de oameni cu rețetele sale minunate, dar și cu indicațiile sale spirituale minunate. În urma marelui Valeriu Popa s-au format și alți oameni, dar au rămas și scrierile sale uimitoare, cu aplicabilitate naturistă și imediată.
Sezonul rece aduce răceli, gripe, viroze și nu de puține ori pacienții rămân cu tuse reziduală. Ei bine, Valeriu Popa a elaborat o rețetă fantastică pentru afecțiunile pulmonare, având ca ingredient principal o rădăcinoasă cu proprietăți uimitoare.
Plină de nutrienți, sfecla roșie poate fi folosită cu succes atât în curele de detoxifiere a organismului şi ca adjuvant în cazul multor probleme de sănătate.
Apa de sfeclă este o reţetă elaborată de ing. Valeriu Popa, unul dintre cei mai mari fitoterapeuți români. Apă de sfeclă roşie pentru boli pulmonare. Apa de sfeclă roşie este recomandată pentru toate bolile de plămâni, începând de la bronşite acute sau cronice şi pneumonii, până la tuberculoză pulmonară. Completează cu succes alte formule complementare de tratament, se prepară foarte uşor şi este un adevărat elixir pentru sănătate.
Leac pentru boli pulmonare după rețeta miraculoasă Valeriu Popa. Aur pentru sănătate
Se iau 2 borcane de 10 litri fiecare şi 2 kilograme de sfeclă roşie, curăţată. – Sfecla roşie se dă pe răzătoarea mare, după care se pune într-un borcan, peste care se toarnă apă clocotită până se umple. – Începând cu a doua zi, se consumă doar acel lichid, în loc de apă (1-2 litri pe zi). – Când lichidul este pe sfârşite, se pregăteşte cel de-al doilea borcan. – Tratamentul nu trebuie întrerupt 3 luni.
Alte reţete elaborate de Valeriu Popa, pentru boli pulmonare:
Pneumonie:
- Miere şi mentă: se amestecă 1 kg. de miere cu 300 g de mentă proaspătă, tăiată mărunt; se ia câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, cu 20 de minute înainte de masă.
- Nucşoară, in şi miere: se pisează 1 nucşoară, 20 g piper şi 50 g seminţe de in şi se amestecă cu 200 g miere; se ia câte 1 linguriţă, dimineaţa, pe stomacul gol. – Fiertură de ovăz: în 2 litri de apă se fierb 10 linguri de ovăz, timp de 15 minute; timp de 7 săptămâni, se bea fiertură de ovăz în loc de apă (un litru şi jumătate pe zi).
Atenție! Acest articol este informativ, nu înlocuiește consultul medical de specialitate! Mergeți la medic când ceva nu este în ordine.