Prima pagină » Sport » Lazio își poate pierde golgheterul! Cannavaro îl vrea pe Ciro Immobile!
Lazio își poate pierde golgheterul! Cannavaro îl vrea pe Ciro Immobile!

Lazio își poate pierde golgheterul! Cannavaro îl vrea pe Ciro Immobile!

07 dec. 2020, 02:00,
în Sport

Ciro Immobile (30 de ani) este dorit de mai multe echipe din Europa. Acum, se pare că pe listă a apărut și o echipă din China. Astfel, Guangzhou Evergrande, echipa antrenată de Fabio Cannavaro, care a pierdut finala campionatului chinez în fața echipei lui Cosmin Olăroiu, l-ar vrea pe Immobile, scrie Calciomercato.it.
Chinezii ar urma să facă o ofertă „profitabilă” pentru Immobile în ianuarie. Interesant este că Lazio i-a „betonat” recent contractul atacantului care a cucerit, în sezonul trecut, Gheata de Aur. Acesta mai are contract până în 2025. De asemenea, pe lista echipelor interesate mai sunt Everton, unde antrenor este Carlo Ancelotti, AC Milan, sau Napoli (orașul natal al lui Immobile).

Immobile joacă pentru Lazio din 2016

Rămâne de văzut dacă Lazio este dispusă să renunțe la principalul marcator al echipei. Immobile a fost transferat de la Sevilla pentru aproape 9,5 milioane de euro în 2016.
Așadar, 135 de goluri a marcat Immobile în 189 de apariții pentru Lazio. În plus, acesta a bifat și 36 de pase decisive. De asemenea, 45 de milioane de euro este cota de piață a lui Immobile, potrivit Transfermarkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *