Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lavinia Pîrva vorbește pentru prima dată despre momentul în care l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva vorbește pentru prima dată despre momentul în care l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr.

14 nov. 2021, 09:20,
în Cancan ultimă oră

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de mai mulți ani și a povestit cum s-au cunoscut.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria, în mare secret. Cum a început povestea lor de iubire?

Lavinia Pîrva, dezvăluiri în premieră: cine i-a făcut cunoștință cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai sudate și discrete cupluri din lumea mondenă. Cei doi au împreună un băiețel care le-a unit și mai mult relația.

Povestea lor de iubire a fost subiectul multor speculații și zvonuri. S-a scris că bruneta ar fi motivul pentru care Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin ar fi divorțat. Au existat în presă chiar și imagini surprinse de paparazzi, însă aceste speculații nu au fost niciodată confirmate de vreunul dintre cei trei. Discreția a fost cuvântul de ordine în povestea de iubire dintre Lavinia Pîrva și marele artist. Cei doi s-au afișat împreună pentru prima dată la un eveniment monden în 2014.

Anii au trecut, povestea de iubire dintre Lavinia și artist s-a sudat și mai mult, dar mereu și-au păstrat discreția. În urmă cu câteva zile cântăreața a povestit cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr. și cine le-a făcut cunoștință.

„E interesant destinul ăsta! Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Eu cred foarte tare în destin. Cumva avem o prietenă comună despre care nu știam, nu cunoșteam detaliile astea și s-a întâmplat ca la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem.

Așa a fost să fie! A fost o chestie pur întâmplătoare.

Prima dată când l-am cunoscut l-am întrebat dacă este machiat. A început să râdă. Așa are ochii el, nu se machiază.”, a declarat Lavinia Pârva.

Care sunt motivele de ceartă dintre Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva. Ce îl enervează cel mai tare pe artist

Ca în orice cuplu și în familia celor doi artiști există șicane. Lavinia Pîrva a mărturisit că cel mai des se contrazic din cauza faptului că ea este permisivă cu cel mic. Cât despre ea, Lavinia spune că nu are ce să-i reproșeze, ba chiar are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

„Un om care muncește enorm, perfecționist. Trebuie să te naști așa. S-a și educat, dar s-a născut cu această voință de a reuși și a face totul atât de perfect. Îl ador ca actor, ca artist, lăsaând la o parte că sunt soția lui. Relația noastră se bazează pe încredere, libertate, iubire. Am mers pe premisa că nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni.

Îmi spune că sunt mult prea permisivă și blândă cu cel mic. El e bombă cu ceas și eu îl las să facă ce vrea. Eu merg pe principiul să nu-i interzic, îl las să încerce, fiind lângă el, să nu pățească ceva. Prefer așa decât să am un copil crispat.

Nu prea ne reproșăm lucruri. În pandemie ne-a prins bine că am stat mult împreună. Unii s-au despărțit, pe noi ne-a unit mai mult. Râdem mult. E important ca partenerul tău să te facă să râzi. E o nebunie la noi, că nu mă lasă să stau supărată.”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *