Prima pagină » Radio » Actualitate » Lavinia Pîrva, surprinsă împreună cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică. Cum se înțeleg cele două

Lavinia Pîrva, surprinsă împreună cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică. Cum se înțeleg cele două

11 mai 2023, 12:20,
BZI.ro, în Radio

Lavinia Pîrva a fost surprinsă împreună cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, cele două impresionând cu apariția lor. Astfel, soția și fiica artistului au asistat la un concert al acestuia, împărtășind cu fanii imaginea din public. Așadar, nu mai încape nicio îndoială că Violeta are o relație bună cu Lavinia Pîrva, pentru care Ștefan Bănică a divorțat de mama fiicei sale.

Ștefan Bănică și Andreea Marin au fost căsătoriți din 2006 până în 2013 și au împreună o fiică, pe nume Violeta. După despărțire, amândoi și-au refăcut viețile sentimentale. Artistul este căsătorit cu Lavinia Pîrva, alături de care are un băiat, pe nume Alexandru, iar Andreea Marin formează de 6 ani un cuplu cu Adrian Brâncoveau.

Lavinia Pîrva, surprinsă împreună cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică

Recent, Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, și Violeta, fiica artistului, au impresionat cu apariția lor. Iată unde și cum au fost surprinse, recent, cele două, după ce multă vreme s-a crezut că acestea nu ar fi în relații bune.

Foarte mulți sunt curioși să afle cum anume se înțelege, de fapt, Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, cu Violeta, fiica artistului. Ei bine, se pare că fanii au aflat deja care este relația lor. Recent, cele două au mers împreună la un concert pe care cântărețul l-a susținut în București. Lavinia Pîrva a fost cea care a împărtășit pe rețelele de socializare cadrele cu Violeta. Ele au fost prezente în public și l-au susținut pe artist.

În plus, Violeta are o relație foarte bună și cu fratele ei mai mic, Alexandru, ea vizitându-l frecvent. Totodată, după cum spunea Ștefan Bănică în urmă cu ceva timp, cei trei copii ai săi își petrec vacanțele împreună.

Lavinia Pîrva, la fel de îndrăgostită ca-n prima zi de Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai discrete și solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în secret în 2017 în Bulgaria, departe de ochii curioșilor și alături de persoanele apropiate. Cei doi au vorbit deschis despre relația lor într-un interviu pentru revista VIVA. Artistul a spus faptul că atât momentele frumoase, cât și cele mai puțin plăcute le-au făcut relația să fie tot mai solidă.

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei”, a spus Lavinia Pîrva.

Totodată, soția lui Ștefan Bănică a recunoscut că au intervenit mai multe schimbări în anii de când formează un cuplu cu celebrul artist, însă a mărturisit că este la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Atât cântăreața, cât și partenerul ei susțin că venirea pe lume a lui Alexandru i-a unit.

„S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui «spiriduş», aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează”, a mai precizat soția lui Ștefan Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *