Prima pagină » National » Lavinia Pîrva rupe tăcerea despre zvonurile apărute! Ce i-a făcut Ștefan Bănică Jr. în toți acești ani?: „Am realizat că este în zadar. Adevărul o să iasă la iveală”

Lavinia Pîrva rupe tăcerea despre zvonurile apărute! Ce i-a făcut Ștefan Bănică Jr. în toți acești ani?: „Am realizat că este în zadar. Adevărul o să iasă la iveală”

21 apr. 2024, 13:42,
în National

Lavinia Pîrva și-a pus sufletul pe tavă. Artista a vorbit fără perdea despre relația cu Ștefan Bănică Jr., dar și despre zvonurile apărute de-a lungul anilor.

Lavinia Pîrva se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Pe plan profesional se bucură de o carieră de succes în industria muzicală. Tocmai de aceea, a reușit să adune de partea sa un număr impresionant de fani, care o susțin necondiționat.

Cât despre viața personală, lucrurile merg și mai bine. de 10 ani, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în 2019 s-a născut și fiul lor, Alexandru.

Din relațiile anterioare, artistul mai are un fiu și o fiică, pe Radu Ștefan Bănică și Violeta.

Încă de la începutul relației lor și până în prezent, cei doi au preferat să fie discreți și să nu ofere foarte multe informații. Recent, vedeta și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre zvonurile apărute de-a lungul timpului.

Prin ce a trecut Lavinia Pîrva de-a lungul anilor?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton.

Cu toate acestea, cei doi artiști au preferat întotdeauna să-și țină relația departe de ochii curioșilor și să fie discreți în declarații.

Cu toate acestea, bruneta recunoaște că de-a lungul anilor a fost afectată de informațiile apărute despre ea. Chiar și în aceste condiții, Lavinia Pîrva spune că nu a simțit nevoia să se justifice în fața nimănui, fiind sigură că mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

„Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar!

Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie”, a mărturisit Lavinia Pîrva pentru Ego.ro.

Este sau nu geloasă în relația cu Ștefan Bănică Jr.?

Lavinia Pîrva are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, cu care este căsătorită de mai bine de 7 ani.

Se pare că cei doi au o relație foarte frumoasă, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care geloziile nu își au locul.

Artista spune că Ștefan Bănică Jr. este de departe unul dintre cei mai frumoși bărbați din țara noastră, însă nu i-a niciodată motive de gelozie. Sunt întotdeauna deschiși și sinceri unul față de celălalt, bucurându-se de familia minunată pe care au construit-o. În ciuda zvonurile apărute de-a lungul anilor, Lavinia Pîrva susține că soțul ei i-a arătat în cei 7 ani de căsnicie că poate să aibă încredere în el și s-a purtat mereu frumos cu ea.

„Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja.”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`