Prima pagină » Radio » Actualitate » Lavinia Pîrva nu-și arată vârsta reală și este în cea mai bună formă. Cum a pozat cântăreața la plajă

Lavinia Pîrva nu-și arată vârsta reală și este în cea mai bună formă. Cum a pozat cântăreața la plajă

28 feb. 2023, 11:58,
în Radio

Lavinia Pîrva este una dintre vedetele care nu-și arată vârsta reală, având o siluetă de topmodel chiar dacă a adus pe lume un copil. Recent, soția lui Ștefan Bănică Jr le-a făcut o surpriză fanilor, postând câteva imagini în costum de baie. În ceea ce privește suspiciunile fanilor că ar fi apelat la operații estetice, Lavinia Pîrva susține că încă este naturală.

Soția lui Ștefan Bănică Jr pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice, ținând cont de felul în care arată. La vârsta ei, Lavinia Pîrva este o femeie atrăgătoare care nu se sfiește să-și etaleze formele voluptoase și trupul lucrat. Recent, apetisanta brunetă s-a pozat în costum de baie, iar fanii au înroșit butonul de like.

Lavinia Pîrva nu-și arată vârsta reală și este în cea mai bună formă

Lavinia Pîrva le-a făcut o surpriză fanilor care o urmăresc pe Instagram și a postat câteva imagini în costum de baie, dintr-o locație exotică. La vârsta de 38 de ani, mamă a unui băiețel, soția lui Ștefan Bănică Jr pare în cea mai bună formă din viața ei. Lavinia Pîrva s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie negru, ca un adevărat fotomodel.

„Ori a îmbătrânit Bănică, ori ești tu prea tânără”, a comentat un fan după ce a văzut imaginile spectaculoase.

Ce-i drept, vedeta a dezvăluit că apelează la diverse proceduri estetice pentru a-și menține look-ul tânăr.

„Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru”, a precizat Lavinia Pîrva.

„Sirenă la mal”, „Superba doamnă”, „Ești o frumoasă”, i-au transmis fanii după ce au văzut seria de postări.

Lavinia Pîrva susține că nu are operații estetice

Acuzată în trecut că a apelat la operații estetice, Lavinia Pîrva a ținut să facă lumină în ceea ce privește acest subiect. Soția lui Bănică Jr consideră că încă nu este momentul pentru astfel de intervenții. Cu toate acestea, ea susține că nu este împotriva lor și o va face atunci când va fi cazul.

„În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială plus corporală minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată”, spunea Lavinia Pîrva în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *