Prima pagină » Radio » Actualitate » Lavinia Pîrva, în vacanță cu copiii lui Ștefan Bănică Jr. Ce destinație au ales

Lavinia Pîrva, în vacanță cu copiii lui Ștefan Bănică Jr. Ce destinație au ales

14 iun. 2023, 13:07,
BZI.ro, în Radio

Lavinia Pîrva se află într-o binemeritată vacanță în Antalya, unde a afost însoțită de toți copiii soțului ei, Ștefan Bănică Jr. Aceasta a postat o poză alături de băiatul cel mare, într-un bar din resortul în care familia artistului a mers să se relaxeze. Totuși, din această vacanță nu a lipsit nici Violeta, fiica lui Ștefan Bănică din mariajul cu Andreea Marin.

Ștefan Bănică Jr are trei copii cu trei mame diferite și, în urmă cu ceva timp, susținea că aceștia petrec vacanțele împreună. Chiar dacă școala încă nu s-a terminat, Violeta nu a lipsit din acest tablou și a mers la relaxare alături de frații ei, Radu și Alexandru. În urmă cu puțin timp, Lavinia Pîrva, soția lui Bănică Jr, a postat câteva imagini din Antalya, unde se află în vacanță.

Lavinia Pîrva, în vacanță cu copiii lui Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pîrva este foarte activă pe rețelele de socializare, însă, chiar și așa, vedeta este destul de discretă când vine vorba despre viața sa personală. Cu toate acestea, în urmă cu puțin timp, ea le-a dezvăluit fanilor că se află într-o vacanță peste hotare, mai precis în Antalya. Mai mult, dintr-o poza s-a aflat și cu cine a plecat să se relaxeze.

Așadar, pe lângă soțul și fiul ei, Alexandru, cu care se află în vacanță, bruneta a postat și o imagine cu Radu Bănică, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Acesta este băiatul din relația artistului cu Camelia Constantinescu. După cum se poate lesne observa, cei doi au o relație foarte bună.

Mai precis, imaginea îi surprinde pe Lavinia și Radu la un bar din resortul în care au mers în vacanță, iar soția lui Ștefan Bănică Jr nu a ezitat să-l eticheteze pe tânăr în postare. Din alte imagini postate pe contul de socializare, s-a putut vedea că Radu și Violeta s-au distrat de minune jucând golf.

Cine o ajută pe Lavinia Pîrva să-și crească fiul

În urmă cu ceva timp, Lavinia Pîrva a vorbit despre faptul că ea și Ștefan Bănică Jr se ocupă singuri de creșterea și îngrijirea fiului pe care îl au împreună, explicând exact și cum se descurcă în această privință.

Numai că, ambii parteneri au foarte multe activități în care sunt implicați, așa că, atunci când lipsesc de acasă, cea care îi ajută cu fiul lor este chiar mama brunetei.

„Este o întrebare pe care mi-o adresez și eu, îți spun sincer. Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar mă descurc. Și mă descurc foarte bine. Mai ales că acum am început un proiect nou, am făcut un album întreg pe care urmează să-l lansez.

Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor-ușor, ne vom descurca singurei”, a dezvăluit Lavinia Pîrva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *