Prima pagină » Cancan » Lavinia Pîrva, gest neașteptat față de fiica soțului ei. Asta arată cum se înțeleg cele două de fapt

Lavinia Pîrva, gest neașteptat față de fiica soțului ei. Asta arată cum se înțeleg cele două de fapt

09 ian. 2024, 14:14,
în Cancan

O filmare de la o petrecere o surprinde pe Lavinia Pîrva în timp ce face un gest neașteptat față de fiica soțului ei, Violeta Bănică. Din imagini se poate vedea că toți cei prezenți se simt de minune și fac atmosferă fiecare cum știe mai bine. Oricum, Lavinia Pîrva și fiica Andreei Marin sunt mai apropiate decât se credea.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., a ajuns la vârsta adolescenței, iar în ultima perioadă, aceasta a început să fie din ce în ce mai prezentă în spațiul public, apărând la diferite evenimente alături de părinții ei. Recent, aceasta a participat la o petrecere la care a fost prezentă și Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva, gest neașteptat față de fiica soțului ei

Violeta Bănică a început să fie foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează des și unde își ține la curent urmăritorii cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât în cea personală, cât și în cea profesională.

Așa se face că, de curând, Violeta a mers la o aniversare, acolo unde a fost prezentă și Lavinia Pîrva. Adolescenta s-a filmat alături de o prietenă în timp ce fredona o piesă, surprinzând-o în același timp și pe soția tatălui său, care s-a lăsat filmată de fiica ei vitregă, în timp ce a făcut mai multe gesturi, fără reținere, cu scopul de a stârnit amuzamentul, semn că cele două se simt foarte bine una în compania celeilalte.

Așadar, postarea care a apărut pe internet cu Violeta Bănică și Lavinia Pîrva le-a dat de înțeles tuturor care este relația dintre cele două.

Ce relație are Violeta Bănică cu părinții ei

În urmă cu ceva timp, Violeta Bănică a dat totul din casă și a făcut o serie de declarații despre părinții ei, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin, despre care a avut doar cuvinte de laudă. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că radiază de fericire atunci când vorbește despre cei ce i-au dat viață, adolescenta a mai precizat că este foarte mândră pentru faptul că e fiica celor doi.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu.

Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a mărturisit Violeta Bănică, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *