Prima pagină » Cancan » Lavinia Pîrva, fără soț într-o scurtă vacanță. A plecat imediat după ziua ei de naștere

Lavinia Pîrva, fără soț într-o scurtă vacanță. A plecat imediat după ziua ei de naștere

29 nov. 2023, 14:14,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa brunetă Lavinia Pîrva a ales să plece fără soț, într-o scurtă vacanță, imediat după ce și-a serbat ziua de naștere. Soția lui Ștefan Bănică Jr a decis să petreacă câteva zile la Venezia alături de o prietenă. Ajunsă în „orașul lagună”, Lavinia Pîrva a povestit pe contul de socializare că a bifat o experiență inedită în ceea ce privește transportul.

Chiar dacă mulți s-ar aștepta ca Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. să fie de nedespărțit, iată că cei doi aleg să petreacă timp și separat, nu doar împreună. Soția artistului a ales să plece într-o scurt vacanță, imediat după ziua ei de naștere, iar rock starul a rămas acasă de această dată.

Lavinia Pîrva, fără soț într-o scurtă vacanță

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și sunt urmăriți la orice pas de fanii lor din mediul online. În urmă cu câteva zile, bruneta și-a serbat ziua de naștere, așa că a decis să meargă într-o scurtă vacanță pentru a se relaxa.

Chiar dacă toată lumea s-ar fi așteptat că partenerul ei să îi fie alături, se pare că Lavinia a ales să fie însoțită de o prietenă, de această dată. Cele două au mers în Veneția și au avut parte de o experiență de zile mari pe care bruneta a povestit-o pe contul ei de Instagram.

„Azi a fost o zi mai atipică! Am bifat mersul cu mașina la aeroport, zborul cu avionul, legănat de autobuz și in final, am ajuns la hotel @palazzosanluca cu barca! Nu cred că am ratat vreun mijloc de transport! A fost o super experiență”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

Cum și-a serbat Ștefan Bănică Jr soția

În timp ce Lavinia Pîrva este în vacanță, Ștefan Bănică Jr se pregătește intens de concertele de Crăciun. Chiar dacă este foarte prins în această perioadă, artistul nu a uitat de ziua de naștere a soției sale, cu toate că nu a putut să o însoțească în vacanță.

Pe 24 noiembrie, bruneta a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, astfel că Ștefan i-a transmis un mesaj special și a mărturisit că i-a dedicat tot timpul lui în acea zi specială.

„Astăzi e despre ea…”, a scris Ștefan Bănică Jr pe contul lui de Instagram, alături de o imagine cu soția lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *