Prima pagină » Cultural » Lavinia Pîrva, apariție de infarct în costum de baie. Ce operație estetică și-a făcut fosta “Miss Litoral”
Lavinia Pîrva, apariție de infarct în costum de baie. Ce operație estetică și-a făcut fosta “Miss Litoral”

Lavinia Pîrva, apariție de infarct în costum de baie. Ce operație estetică și-a făcut fosta “Miss Litoral”

01 aug. 2024, 10:45,
Cezar Bulgaru în Cultural

Lavinia Pîrva și-a uimit fanii cu ultimele imagini în care apare în costum de baie. Vedeta și Ștefan Bănică, una dintre cele mai mediatizate familii din România, se relaxează pe insula grecească Mykonos, parte a arhipelagului Ciclade.

Aceasta nu este o destinație ieftină, dar oferă intimitate în timpul zilei, o viață de noapte vibrantă și plaje superbe. Lavinia a postat deja pe Instagram câteva fotografii de la mare, în care apare în costum de baie.

Lavinia Pîrva, apariție de infarct în costum de baie

După ce a devenit mamă, artista s-a dedicat serios sportului, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Cu un tonus excelent și un corp tonifiat, soția lui Ștefan Bănică a stârnit imaginația bărbaților cu pozele postate pe Facebook și Instagram. Comentariile îndrăznețe nu au lipsit, unii întrebând chiar: „Bănică ți-a făcut poza?”. Și Ștefan Bănică a publicat câteva fotografii pentru fanii săi, dar nu la fel de multe ca soția sa.

Lavinia Pîrva a fost „Miss Timișoara” în 2000 și „Miss Litoral” în 2001, iar acum ar putea lua parte din nou la un concurs de frumusețe. La 39 de ani, soția lui Ștefan Bănică (56 de ani) arată impecabil în costum de baie, mai ales având în vedere că, acum cinci ani, după nașterea fiului său Alexandru, a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul sânilor. Deoarece bustul și-a pierdut din fermitate, artista a optat pentru implanturi cu silicon.

Ea a confirmat intervenția printr-un mesaj de mulțumire adresat doctorului.

„El este singurul medic care mi-a câștigat încrederea pentru operația de implant mamar”, a declarat atunci soția lui Ștefan Bănică, pe pagină ei de Instagram.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au un mariaj din 2017

Ștefan Bănică este extrem de mândru de cei trei copii ai săi. Radu Ștefan, fiul său cu Camelia Constantinescu, are 22 de ani și este actor și solist. Ana Violeta Bănică, fiica sa cu Andreea Marin, s-a născut pe 15 decembrie 2007.

Alexandru, născut pe 13 mai 2019, este copilul pe care actuala soție, Lavinia, i l-a dăruit. Cei trei frați se înțeleg foarte bine și petrec mult timp împreună, în special Ana Violeta și Radu Ștefan, care sunt mai mari și au interese comune.

Ștefan Bănică a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu între 1994 și 1999. În ianuarie 2006, artistul s-a căsătorit cu Andreea Marin, dar a anunțat divorțul pe Facebook în octombrie 2013. Din 2013, Bănică este într-o relație cu solista Lavinia Pârva, cu care s-a căsătorit în 2017, într-o ceremonie discretă în Bulgaria.

Recent, Lavinia Pîrva și-a surprins fanii cu poze din vacanță unde și-a etalat corpul, bine lucrat, în costum de baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *