Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lavinia Pîrva a realizat un pictorial spectaculos, iar imaginile în costum de baie au fost pe placul tuturor

Lavinia Pîrva a realizat un pictorial spectaculos, iar imaginile în costum de baie au fost pe placul tuturor

05 aug. 2022, 19:35,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lavinia Pîrva se bucură de soare și plajă într-o locație de vis. Partenera lui Ștefan Bănică Jr. a postat imagini superbe din vacanța din Bulgaria, unde are parte de tot ce își dorește. Fotografiile de la plajă, în care poartă costume de baie ce îi vin perfect, au stârnit reacții din partea fanilor și au adunat mii de aprecieri.

Artista are parte de tot confortul și este cu adevărat răsfățată la hotelul din Bulgaria. Vedeta a postat mai multe imagini de la piscina complexului pe care l-a ales, fiind vorba despre o locație de 5 stele cu Ultra All Inclusive.

Lavinia Pîrva, imagini de colecție din vacanță

Lavinia a realizat un pictorial spectaculos, iar imaginile în costum de baie au fost pe placul internauților, care i-au transmis cele mai frumoase gânduri.

Cântăreața se poate mândri cu un fizic de invidiat, iar acest lucru se observă și din fotografiile postate de la piscină sau la plajă. Vedeta a ales mai multe costume de baie dintr-o singură piesă, negre, cu diverse modele subtile. De asemenea, Lavinia și-a completat look-ul cu perechi de ochelari de soare și o pălărie roz.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în Bulgaria

Destinația aleasă este una specială pentru artistă. Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în Bulgaria. Invitată într-o emisiune TV, Lavinia Pârva a povestit în urmă cu ceva timp despre modul în care îi place să își petreacă vacanțele alături de soțul ei.

„Nu stăm mult în vacanţă. Eu plec şi vin. Avem multe spectacole şi când prind momentul fug undeva şi mă întorc. Mă adaptez uşor, dar nu pot spune acelaşi lucru despre Ştefan. Dacă merg la mare încerc să nu stau mult la soare, îmi place să mă plimb, să fac cumpărături. Noi vrem să stăm în vacanţă şi să nu facem nimic. Ne dorim amândoi asta şi suntem compatibili din acest punct de vedere. Eu iarna ador să merg şi la zăpadă şi îmi place să schiez. Ce e frumos e faptul că cei doi copii schiază, chiar mai bine decât mine”, a declarat artista, conform Libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *