Prima pagină » Cancan » Lavinia Pîrva a purtat o ținută care a stârnit controverse printre internauți. „Bănică, tu nu vezi cum pleacă îmbrăcată de acasă?”

Lavinia Pîrva a purtat o ținută care a stârnit controverse printre internauți. „Bănică, tu nu vezi cum pleacă îmbrăcată de acasă?”

11 apr. 2024, 12:28,
în Cancan

Lavinia Pîrva a atras critici din partea internauților pentru o ținută considerată neinspirată.

Artista se bucură de o viață personală împlinită, fiind căsătorită de mai mulți ani cu Ștefan Bănică Jr. Împreună, au un fiu, pe nume Alexandru. Pe lângă succesul din plan familial, Lavinia are o carieră muzicală remarcabilă. Cu toate acestea, popularitatea nu o scapă de comentariile negative postate de unii internauți la adresa sa.

Lavinia Pîrva a împărtășit recent cu fanii săi de pe TikTok un videoclip filmat la unul dintre concertele sale.

Lavinia Pîrva a purtat o ținută care a stârnit controverse printre internauți

Lavinia Pîrva a fost ținta criticilor dure din partea internauților după ce a postat un videoclip de la un concert pe TikTok. Unii fani nu au fost deloc impresionați de ținuta artistei, exprimându-și nemulțumirea în comentariile la postare.

„Dacă nu cântă îmbrăcată așa, nu are succes? Bănică, tu nu vezi cum pleacă îmbrăcată de acasă Lavinia?/ Dacă nici Bănică nu mai știe ce ține acasă…/

Ce ținută indecentă/ Oricât va încerca, nu o va egala la eleganță (și nu mă refer doar la cea vestimentară) pe Andreea Marin/ Măcar Bănică are pe ce pune mâna… de cântat, cântă el dacă are chef/ Este sora Zânei, că seamănă?!/ Lucrarea lui Ștefan al lui Bănică!/ Asta și-a dorit Bănică/ A confundat scena!/ A știut Bănică Jr. ce femeie să-și ia”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative ale internauților.

Lavinia Pîrva a stârnit reacții diverse pe TikTok după ce a postat un videoclip de la un concert. Pe lângă criticile legate de ținuta sa, artista a primit și o mulțime de complimente.

Mulți fani au apreciat frumusețea naturală a Laviniei Pîrva, menționând că arată impecabil la vârsta de 39 de ani. Talentul artistic al artistei nu a trecut neobservat, internauții admirând vocea sa și prestația scenică.

„E superbă, arată foarte bine/ Frumoasă doamna Lavinia/ Dragă Lavinia, ești o mare frumusețe. Tot respectul pentru tine. Și talentată, și frumoasă/ Distinsă și elegantă. Frumusețe de femeie/ O bucurie de femeie! Superbă”, au lăudat-o fanii pe Lavinia Pîrva.

@laviniapirvaofficial #laviniashow ♬ sunet original – lavinia

Care e diferența de vârstă dintre Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună se bucură de familia pe care și-au întemeiat-o. Deși între ei este o anumită diferență de vârstă, acest lucru nu constituie o problemă.

Îndrăgitul cântăreț are 56 de ani, în timp ce partenera sa de viață are 39. Diferența de vârstă dintre cei doi este, astfel, de 17 ani. Căsătoria celor doi a fost una cu adevărat memorabilă.

Cei doi și-au unit destinele în Bulgaria, în 2017, înconjurați doar de persoanele apropiate, iar evenimentul a reprezentat o mare bucurie atât pentru ei, cât și pentru cei dragi.

Recent, Lavinia Pîrva a purtat o ținută care a stârnit controverse printre internauți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`