Prima pagină » Cancan » Lavinia Petrea, o prezență discretă pe Instagram. Ce veste dureroasă a primit vedeta din partea medicilor

Lavinia Petrea, o prezență discretă pe Instagram. Ce veste dureroasă a primit vedeta din partea medicilor

27 apr. 2022, 09:06,
BZI.ro, în Cancan

Prezentatoarea de știri Lavinia Petrea este o prezență discretă pe Instagram. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Mai mult, Lavinia Petrea a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că celebra știristă are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și trei copii superbi de care este tare mândră.

Cu toate acestea, prezentatoarea de la Pro Tv a avut parte de momente grele în viața privată, însă a vorbit de puține ori despre suferințele din plan personal. Iată ce veste dureroasă a primit vedeta din partea medicilor.

Lavinia Petrea, o apariție discretă pe Instagram

Lavinia Petrea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. La vârsta de 39 de ani, vedeta se bucură de succes pe plan profesional, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită. Pe lângă o carieră de succes în televiziune, Lavinia Petrea se mândrește cu familia ei frumoasă, iar de când a devenit mamă aceasta radiază de fericire.

Știrista de la Pro Tv este căsătorită cu procurorul Romulus Varga și are trei copii superbi, pe Mathias de 7 ani, pe Klara de 5 ani și Karin, în vârstă de 3 ani. Aceasta vorbește de puține ori despre căsnicia ei, dar și despre provocările din viața de familie.

Mai mult, Lavinia Petrea este discretă și în mediul online, unde postează fotografii alături de soțul ei și de copii. Vedeta este mereu atentă la aparițiile sale publice și își dorește să țină planul personal departe de lumina reflectoarelor.

Recent, celebra prezentatoare de știri a dezvăluit la o emisiune tv cum este ea dincolo de celebritate și de pupitrul știrilor, oferind totodată detalii inedite despre mariajul ei alături de Romulus Varga.

,,Îmi place mult profesia mea, vin cu plăcere la muncă și nu am frustrări. Soțul meu mă susține enorm. Mă simt iubită și mă bucur de lucruri așa cum vin. (…) Cel mai mult apreciez faptul că ne înțelegem din priviri atunci când trebuie să le răspundem copiilor pe un subiect despre care nu am apucat să discutăm înainte.”, a declarat aceasta.

Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață, care o susține mereu. O altă prezentatoare de succes care se bucură din plin de viața de familie este Anca Lungu. Știrista s-a retras de ceva timp din televiziune și locuiește în prezent în Franța alături de soțul ei, un prosper om de afaceri.

Și frumoasa Geanina Ilieș a renunțat la știri pentru a se dedica familiei, iar de când și-a încercat norocul în afaceri, fosta prezentatoare se bucură de un real succes. Aceasta a reușit să își rotunjească veniturile din afacerea pe care o are în domeniul cosmeticelor, dar și din activitățile pe care le desfșoară la clinica medicală pe care o conduce. Mai mult, vedeta arată spectaculos și face furori la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat.

Ce veste tristă a primit celebra prezentatoare de știri

Lavinia Petrea se declară o femeie fericită, iar de când este mamă a trei copii vedeta radiază de fericire. Din viața prezentatoarei de știri nu au lipsit însă momentele grele și suferințele. Aceasta a avut probleme în perioada celor trei sarcini, dar a reușit să depășească situațiile dificile alături de soțul ei celebru.

Știrista de la Pro Tv a dezvăluit recent că sarcinile au fost cu risc, dar se consideră norocoasă că are trei copii superbi. Lavinia Petrea a dezvăluit că nu mai poate deveni mamă deoarece viața sa ar fi pusă în pericol.

„Eu îmi imaginam că voi avea un singur copil. Aveam deja 32 de ani când l-am născut pe Mathias și mă gândeam că nu prea mai am când să mai fac încă doi copii. Mi se face dor de perioada în care copiii mei au fost bebeluși, dar nu ne gândim și la un al patrulea copil. Ar fi riscant pentru sănătatea mea. (…)

Pentru că cele două sarcini care au urmat după nașterea primului copil au fost ambele cu risc. Am născut de trei ori prin operație de cezariană, la distanță mică, și nu au lipsit emoțiile legate de sănatatea mea și a copilului pe care îl aveam în pântec. În toate cele trei sarcini. Maternitatea m-a întregit.”, a declarat vedeta tv.

În pofida momentelor grele din plan personal, Lavinia Petrea se bucură din plin de viață și arată spectaculos. Știrista este extrem de apreciată de public și de colegii de breaslă pentru profesionalismul ei și energia debordantă.

Și frumoasa Anca Badiu a trecut în ultima perioadă prim momente grele pe plan personal, iar de curând aceasta a primit un diagnostic dureros din partea medicilor. Cu toate acestea, artista încearcă să îți păstreze optimismul și este încrezătoare că va reuși să revină pe scenă cât mai curând.

Lavinia Petrea este o apariție discretă pe Instagram, dar atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Știrista are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și trei copii superbi de care este tare mândră.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *