Prima pagină » Cultural » Lavinia Petrea de la Pro Tv a slăbit spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa prezentatoare de știri

Lavinia Petrea de la Pro Tv a slăbit spectaculos. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa prezentatoare de știri

19 oct. 2022, 09:00,
BZI.ro, în Cultural

Lavinia Petrea de la Pro Tv a slăbit spectaculos. Vedeta se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta de 40 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soț și de copii. Lavinia Petrea este o prezență discretă în lumea mondenă, însă este atentă la fiecare apariție a sa. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa prezentatoare de știri.

Lavinia Petrea de la Pro Tv a slăbit spectaculos

Lavinia Petrea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră impresionantă și lucrează la Pro Tv de mai bine de 20 de ani. Aceasta cucerește publicul de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor și este extrem de apreciată de colegii de breaslă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Lavinia Petrea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Știrista are un soț de profesie procuror și trei copii de care este tare mândră. Vedeta tv se declară o femeie împlinită și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

În ultima perioadă, Lavinia Petrea a trecut prin transformări spectaculoase de look. Aceasta a slăbit foarte mult și se află într-o formă fizică de invidiat. Recent, prezentatoarea de știri a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine la vârsta de 40 de ani și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Am grijă și ce mănânc, mai ales că după 40 de ani metabolismul meu a început să fie mai leneș. Sunt perioade în care nu mănânc paste, carbohidrați în principiu, dar nu i-am scos de tot. Am perioade când simt că ar trebui să mai scap de un kilogram, renunț la carbohidrați și e ok. Mie îmi plac foarte mult lactatele și sunt perioade în care, dacă am mâncat să zicem mai multe paste poate și au fost și câteva aniversări și am mâncat și tort, câteva zile scot ceva din alimentație, fie lactate, fie carbohidrați.”, a precizat aceasta.

Vedeta atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Știrista face furori cu ținutele sale sexy și silueta fără cusur.

Cum reușește să arate atât de bine îndrăgita știristă

Lavinia Petrea de la Pro Tv și-a schimbat complet stilul de viață. Aceasta face mult sport și este adepta unei alimentații echilibrate. Știrista se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

„Merg la sală și încerc indiferent de cât de aglomerat este programul să îmi respect orarul de sală. E foarte important că fac asta împreună cu un antrenor, nu știu dacă aș reuși singură. Pe de o parte știi că ai programat antrenamentul și asta implică și o altă persoană. Și nu poți să îi spui: știi, azi eu nu am chef!

Te mobilizează pe de o parte să mergi, pe de altă parte efortul pe care îl faci în timpul unui antrenament. Eu cel puțin am nevoie de susținere și de încurajare, dacă aș face asta singură acasă, probabil că aș renunța când aș simți cea mai mică durere.”, a precizat aceasta.

Lavinia Petrea, prezentatoarea de știri de la Pro Tv, se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 40 de ani și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *