Prima pagină » Cancan » Lavinia Petrea, biografie de vedetă: vârstă, soț și copii. De cine era îndrăgostită în liceu

Lavinia Petrea, biografie de vedetă: vârstă, soț și copii. De cine era îndrăgostită în liceu

14 iun. 2021, 09:45,
BZI.ro, în Cancan

Frumoasa prezentatoare a Știrilor ProTV Lavinia Petrea, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită de opt ani cu procurorul Romulus Varga. Aceasta este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la noi, având forme de invidiat. Recent, aceasta a povestit că în liceu era îndrăgostită de un coleg care a ajuns tot o vedetă TV dar la altă televiziune.

Lavinia Petrea este una dintre ştiristele care vin zi de zi cu informaţii proaspete, de la pupitrul Pro TV. Și totuși primul ei job a fost într-un cabinet notarial, unde se ocupa de redactarea actelor semnate de notar. Astfel, deoarece visa să ajungă reporter de teren, și-a depus un CV-ul chiar la Pro TV şi nu a trecut mult timp până când a fost chemată la un interviu. Astfel, până în 2012 a fost reporter de teren, după care a avansat şi a înlocuit-o pe Andreea Liptak, colega lui Mihai Dedu, la ştirile matinale.

Lavinia Petrea vârstă

Frumoasa prezentatoare a știrilor matinale de la Pro TV a venit pe lume în București, data nașterii fiind 10 iulie 1982. Și totuși, Lavinia Petrea a fost crescută în Caracal, de bunici, până la vârsta de 7 ani. Probabil de acolo a dobândit discreţia şi bunul simţ, pentru că este una dintre puţinele persoane din media care nu îşi expun viaţa personală pe tavă. Lavinia Petrea, care este în zodia Rac, este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la noi. Aceasta are o înălţime de 1,70 m şi forme de invidiat.

Lavinia Petrea soț și copii

Puțină lume știe că numele real al prezentatoarei TV a devenit, după căsătorie, Lavinia Varga. Soţul Laviniei Petrea este celebru pentru orchestrarea cazurilor Elodia şi HexiPharma, care au ţinut luni întregi primele pagini ale ziarelor din România. Cu toate acestea, înainte de a se cupla cu Romulus Dan Varga, Lavinia a avut o relaţie cu un coleg din Pro TV, Paul Angelescu, corespondent al ştirilor. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, Lavinia Petrea are un mariaj fericit cu procurorul șef al Secției de Urmărire Penală din cadrul Parchetului General. Cei doi au împreună trei copii, Mathias, Klara și Karin. Mai mult, între Lavinia și Romulus a fost dragoste la prima vedere. Mai mult decât atât, încă de la început, perechea a stabilit să facă separat cununia civilă de cea religioasă, pentru a avea mai multe momente de sărbătorit.

A fost îndrăgostită de Mihai Bendeac în liceu

Lavinia Petrea și Mihai Bendeac au urmat același liceu. Potrivit actorului, în clasele a IX-a și a X-a, jurnalista a fost îndrăgostită de el. Printre invitații surpriză din emisiunea iUmor, în cadrul căreia este jurat, s-a numărat și diriginta lui Mihai, care a adus cu ea câteva fotografii din liceu. Astfel, s-a aflat despre legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac. Într-una dintre imagini, Lavinia își ține brațul după gâtul actorului.

„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu, ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac.

În altă ordine de idei, Lavinia Petrea se află la o frumoasă vârstă la care a bifat tot ce și-ar putea dori o femeie în plan personal, dar și profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024