Prima pagină » Cultural » Lavinia Petrea are trei copii superbi și un soț care o răsfață. Frumoasa prezentatoare este căsătorită cu un procuror celebru din România

Lavinia Petrea are trei copii superbi și un soț care o răsfață. Frumoasa prezentatoare este căsătorită cu un procuror celebru din România

05 sept. 2022, 10:05,
BZI.ro, în Cultural

Prezentatoarea de știri Lavinia Petrea are trei copii superbi și un soț care o răsfață. Vedeta este extrem de apreciată de publicul autohton și are o carieră impresionantă în televiziune. Dincolo de lumina reflectoarelor, Lavinia Petrea se declară o femeie împlinită și se mândrește cu familia sa. Puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare este căsătorită cu un procuror celebru din România.

Lavinia Petrea are trei copii superbi și un soț devotat

Lavinia Petrea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 40 de ani, aceasta are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și vorbește rar despre căsnicia sa.

Frumoasa știristă este mamă a trei copii, Mathias, Klara și Karin. Aceasta a avut parte de multe provocări și momente grele în perioada când era însărcinată, însă a reușit să treacă peste problemele de sănătate.

,,Am născut de trei ori prin operație de cezariană, la distanță mică, și nu au lipsit emoțiile legate de sănătatea mea și a copilului pe care îl aveam în pântec. În toate cele trei sarcini. Maternitatea m-a întregit. (…) Eu îmi imaginam că voi avea un singur copil. Aveam deja 32 de ani când l-am născut pe Mathias și mă gândeam că nu prea mai am când să mai fac încă doi copii. Mi se face dor de perioada în care copiii mei au fost bebeluși, dar nu ne gândim și la un al patrulea copil. Ar fi riscant pentru sănătatea mea.”, a mărturisit știrista de la Pro Tv.

Lavinia Petrea se bucură din plin de rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, procurorul Romulus Varga. Vedeta a dezvăluit cum a fost cucerită de partenerul ei de viață.

,,Îi știam numele, dar nu știam și cum arată. Am fost foarte surprinsă atunci când ne-am cunoscut și am constat că e tânăr și frumos. (râde) Îmi imaginam că are mult mai mulți ani și umblă într-un costum bătrânicios. (râde) Nici nu știu de ce. (…) A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi. La prima vedere… cu blândețea ochilor și a chipului, în contrast cu duritatea meseriei lui și chiar cu subiectul primei noastre discuții profesionale. A fost foarte intens și cumva am simțit amândoi că nu mai avem niciun minut de irosit. Apoi lucrurile au evoluat atât de firesc. Ne înțelegem din priviri, ne citim gândurile, dar în același timp nu ne sufocăm.”, a declarat aceasta.

De viața de familie se bucură din plin și Melania Medeleanu. Îndrăgita vedetă a luptat foarte mult să devină mamă, având în vedere problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Cu toate acestea, jurnalista și-a îndeplinit visul, acela de a avea un copil și radiază de fericire. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Diana Bart. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și a avut parte de multe suferințe în căsnicie.

Ce spune știrista despre soțul ei celebru

Lavinia Petrea are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Aceasta are un mariaj fericit alături de Romulus Varga, de profesie procuror. Frumoasa știristă este răsfățată de soț și se declară o femeie împlinită. Vedeta a oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu, dezvăluind cum reușește să îmbine cariera cu viața de familie.

,,Mă fascinează la el lejeritatea cu care reușește să facă atâtea lucruri. Nu știu de unde are atâta energie și firesc în tot ceea ce face. Timp pentru noi încercăm mereu să ne facem. Cel mai des se întâmplă după ce se duc la somn copiii. Uneori ne retragem într-un colț al casei și ne imaginăm că am ieșit în oraș. Important e că avem acel timp în care putem să stăm la povești și să ne uităm la serialele preferate.”, a precizat vedeta tv.

Îndrăgita prezentatoare de știri Lavinia Petrea se bucură din plin de rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *