Prima pagină » National » Lavinia Pârva, surprinsă în miez de noapte de soțul ei. Ce gest a făcut Ștefan Bănică Jr

Lavinia Pârva, surprinsă în miez de noapte de soțul ei. Ce gest a făcut Ștefan Bănică Jr

24 nov. 2021, 14:36,
în National

Miercuri, 24 noiembrie, Lavinia Pârva a fost plăcut surprinsă de soțul ei, cu ocazia zilei de naștere. Acesta a făcut un gest foarte romantic chiar după miezul nopții, oferindu-i un imens buchet de trandafiri. Ștefan Bănică și Lavinia Pârva sunt împreună de zece ani și au împreună un copil, pe nume Alexandru.

Este zi de sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică. Soția lui, cântăreața Lavinia Pârva aniversează 37 de ani, iar actorul a avut grijă să o surprindă chiar la miezul nopții. Lavinia și Ștefan Bănică formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz, reușind să-și țină relația departe bârfe și speculații mondene.

Lavinia Pârva, surprinsă plăcut de soțul ei

Chiar după miezul nopții, când Lavinia Pârva a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani, soțul ei a ținut să marcheze momentul. Ștefan Bănică a surprins-o cu un imens buchet de trandafiri roșii, însoțit de tradiționalul mesaj de La mulți ani. Ștefan și Lavinia sunt împreună din 2011, iar în 2017 au devenit soț și soție, căsătorindu-se în mare secret, ceremonia desfășurându-se în Bulgaria. De atunci, ei sunt de  sunt de nedespărțit.

Artista i-a mulțumit public soțului ei pentru cadoul oferit în miez de noapte și le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețelele sociale că nici nu știe când au trecut cei 37 de ani. Lavinia, cea de-a treia soție a artistului, este cea care i-a dăruit lui Ștefan Bănică Jr un băiețel care are doi ani. Este primul copil al cuplului și al treilea pentru celebrul actor și om de televiziune. Ștefan Bănică mai are un băiat din relația cu Camelia Constantinescu, dar și o fată, Violeta Bănică, din căsătoria cu Andreea Marin.

Lavinia Pârva a slăbit 30 de kilograme după naștere

Soția lui Ștefan Bănică arată într-o formă de zile mari. Ea a reușit să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și se menține la greutatea dorită. Vedeta face mult sport și are grijă la alimentația sa, fiind atentă la orele la care mănâncă. A transformat dieta într-un stil de viață și astfel reușește să se mențină într-o formă în care se simte bine.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin”, a spus povestit Lavinia Pârva.

Lavinia se ocupă în prezent de o afacere pe care a început chiar din timpul sarcinii. Cu ajutorul unei croitorese pricepute, Lavinia a creat o colecție de articole vestimentare pentru toate dimensiunile. Totul a început dintr-o joacă, dar a luat amploare, iar acum hainele sub semnătura ei sunt la mare cerere. În altă ordine de idei, Lavinia Pârva și soțul ei formează o familie foarte frumoasă în ciuda zvonurilor că ar avea probleme în căsnicie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *