Prima pagină » Radio » Actualitate » Lavinia Pârva, replică dură pentru Adela Popescu. Totul s-a întâmplat în timp ce discutau despre copii

Lavinia Pârva, replică dură pentru Adela Popescu. Totul s-a întâmplat în timp ce discutau despre copii

14 iun. 2022, 14:48,
în Radio

Lavinia Pârva a avut o replică dură pentru prezentatoarea TV Adela Popescu, în timp ce discutau despre cum arată viața când ai copii. Amândouă sunt mame și au experiență în ceea ce privește creșterea micuților. Mai mult, și Lavinia Pârva, dar și Adela Popescu îmbină cu succes viața profesională cu cea de familie.

Lavinia Pârva nu s-a abținut și i-a spus-o în direct Adelei Popescu. Soția lui Ștefan Bănică a fost invitata Adelei Popescu în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă. Bineînțeles că cele două mămici au și uitat că sunt la televizor și au început să vorbească de copiii lor. Discuția dintre cele două a ajuns într-un punct în care nimeni nu se aștepta și a stârnit reacții neașteptate. Ce i-a spus Lavinia Pârva prezentatoarea TV, după ce aceasta i-a dezvăluit cum este viața ei cu trei băieți.

Lavinia Pârva, replică dură pentru Adela Popescu

Ei bine, de cum a intrat în platoul emisiunii, soția lui Ștefan Bănică Jr. a început să vorbească despre fiul ei și al artistului. Aceasta a dezvăluit că nu este deloc ușor să ai un copil mic și să fii și cântăreț cu normă întreagă, însă nu-și poate lua niciodată gândul de la fiul ei.

Pe de altă parte, Adela Popescu putem spune că „este unsă cu toate alifiile”, căci ea și Radu Vâlcan au acasă nu unul, ci trei băieți, cel mai mic fiind în vârstă de doar 10 luni. Prezentatoarea i-a povestit artistei că viața ei nu este deloc ușoară, mai ales că de fiecare dată se trezește cu câte un băiețel peste ea în baie. Atunci a fost momentul în care Lavinia Pârva ia avut o reacție total neașteptată la adresa ei.

Adela Popescu: „Știi ce am greșit? Eu la baie nu mi-am pus chestie din aia ca să închid ușa. De fiecare dată mă trezesc cu câte un copil pe lângă mine. I-aș lăsa să plângă, să zgârie ușa, dar să nu intre.”
Lavinia Pârva: „Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-și lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *