Prima pagină » Radio » Actualitate » Lavinia Pârva, într-un pictorial îndrăzneț. „Ce zice Ștefan când te vede așa, goală?”

Lavinia Pârva, într-un pictorial îndrăzneț. „Ce zice Ștefan când te vede așa, goală?”

23 mai 2023, 13:00,
în Radio

Lavinia Pârva este protagonista unui pictorial îndrăzneț iar apariția respectivelor imagini pe internet a fost taxată de fani. Bruneta pare că s-a lăsat dusă de val în timpul unei ședințe foto și a arătat mai mult decât trebuia. Oricum, Lavinia Pârva are forme de invidiat chiar dacă se apropie de 40 de ani și este mămică.

Cunoscuta cântăreață Lavinia Pârva s-a făcut remarcată la începutul carierei sale prin intermediul pictorialelor incendiare. În prezent este căsătorită cu Ştefan Bănică Jr, căruia i-a dăruit un băieţel, pe nume Alexandru, care a împlinit 4 ani de curând. În urmă cu puțin timp, bruneta originară din Timișoara s-a fotografiat într-o ipostază provocatoare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Lavinia Pârva, într-un pictorial îndrăzneț

Lavinia Pârva dovedește, cu fiecare apariție a sa, că vârsta nu este decât un număr și că orice femeie, chiar dacă a devenit mămică, poate avea forme de invidiat. Cel puțin în ultima vreme, soția lui Ștefan Bănică Jr s-a afișat în mediul online în cele mai provocatoare ipostaze și se pare că prinde din ce în ce mai mult curaj. Ultima sa fotografie postată în mediul online a stârnit controverse, dar și senzație în rândul admiratorilor ei.

Cu doar câteva ore în urmă, Lavinia Pârva le-a arătat tuturor cum s-a lăsat dusă de val în cadrul unei ședințe foto, acolo unde a purtat o ținută atipică, decupată mult prea mult în anumite zone „interzise”. Internauții nu au putut să nu observe că a omis să poarte lenjeria intimă și să lase la vedere ceea ce numai partenerul său are ocazia să vadă. Această apariție nu a trecut neobservată de fani, dar nici netaxată.

Unii dintre fani au fost bucuroși să o vadă pe Lavinia Pârva în această ipostază, însă alții au fost de părere că o astfel de apariție este total nepotrivită, mai ales că are un soț celebru, foarte respectat și apreciat.

„Ce zice Ștefan când te vede așa goală?”, „Fără chiloței?”, au fost unele dintre curiozitățile internauților.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr au împreună un copil

Lavinia Pârva a dat naștere unui băiețel perfect sănătos pe data de 16 mai 2019. Cei doi părinți au decis ca fiul lor să nu fie expus în lumina refectoarelor în perioada copilăriei sale și să aibă parte de o viață cât se poate de liniștită, în ciuda insistențelor fanilor de a-l admira pe cel mic.

„Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Lavinia și Ștefan și-au sărbătorit fiul, care a împlinit 4 ani zilele trecute. Așa cum face la fiecare aniversare, și de această dată solista a publicat imagini în online, de la ziua lui Alexandru. După cum se poate vedea, micuțul a avut parte de o petrecere pe cinste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *