Prima pagină » Cancan » Lavinia Pârva face furori pe Instagram. Cu ce se ocupă soția lui Ștefan Bănică Jr. 

Lavinia Pârva face furori pe Instagram. Cu ce se ocupă soția lui Ștefan Bănică Jr. 

05 ian. 2022, 13:12,
în Cancan

Mereu atentă la aparițiile publice, Lavinia Pârva face furori pe Instagram. Frumoasa brunetă a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase, spre surprinderea tuturor. Partenera de viață a celebrului Ștefan Bănică Jr. este extrem de activă pe rețelele de socializare. Aceasta își surprinde fanii cu mesaje și fotografii inedite, reușind să provoace discuții în mediul online.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Lavinia Pârva se bucură de familie și de rolul de mamă. Vedeta a fost în ultima vreme o prezență discretă la evenimentele mondene. Iată cu ce se ocupă soția lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva atrage privirile tuturor pe Instagram

Soția lui Ștefan Bănică Jr. atrage privirile tuturor în showbiz-ul autohton. Frumoasa brunetă a slăbit spectaculos după naștere și se menține în formă. Aceasta se afișează în ținute sexy pe Instagram, având parte de aprecierea internauților. 

Vedeta s-a fotografiat lăsând la vedere formele fără cusur și decolteul generos. Lavinia Pârva a recunoscut că a luat în greutate în perioada sarcinii, dar cu ajutorul unei diete echilibrate a reușit să slăbească într-un timp scurt.

Aparițiile sexy pe Instagram au fost apreciate de internauți, dar și de soțul frumoasei artiste. În cadrul unei emisiuni, Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că este mândru de partenera lui de viață și o susține în tot ceea e face. Recent, cei doi au lansat o piesă împreună, iar în videoclip aceștia se afișează în ipostaze tandre. 

Lavinia Pârva are o carieră de succes în muzică, iar talentul său artistic este apreciat de colegii de breaslă. Mai mult, vedeta a avut nenumărate proiecte de televiziune care i-au adus și mai multă celebritate.

Una dintre emisiunile la care a participat frumoasa brunetă a fost „Dansez pentru tine.” Acolo l-a cunoscut pe Ștefan Bănică Jr., cel care avea să îi devină soț la scurt timp. Lavinia Pârva a oferit detalii inedite despre căsnicia frumoasă alături de îndrăgitul cântăreț.

„Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc. Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație.”, a declarat aceasta.

O altă artistă celebră care face furori în mediul online cu fotografii provocatoare este Delia Matache. Aceasta își surprinde de fiecare dată fanii pe rețelele de socializare.

Cu ce se ocupă partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva este o cântăreață de succes, dar și femeie de afaceri. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta se ocupă de administrarea unui magazin de haine care îi poartă numele. Mai mult, îndrăgita artistă câștigă sume impresionante din propria imagine și din proiecte de publicitate.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a petrecut mai mult timp acasă, dedicându-se creșterii copilului și vieții de familie. Cu toate acestea, cântăreața și-a deschis propria afacere în pandemie și a avut succes. Bruneta își dorește pe viitor să se dezvolte și să creeze haine nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați și copii.

Lavinia Pârva este mândră de propria afacere, reușind să îmbine perfect planul personal cu cel profesional.

,,E o perioadă destul de încărcată, sunt foarte mândră de el și fericită totodată. Mă ocup de acest shop și el îmi ia foarte mult timp.”, a precizat artista.

În ceea ce privește rolul de mamă, Lavinia Pârva recunoaște că nu i-a fost ușor și că a avut parte de multe provocări. 

„Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui.”, a declarat soția lui Ștefan Bănică Jr.

O altă cântăreață care s-a dedicat vieții de familie și creșterii fiului este Monica Anghel. Îndrăgita artistă are o căsnicie frumoasă alături de Marian Caraivan, cei doi fiind extrem de mândri de băiatul lor, Aviv.

Lavinia Pârva s-a afișat în ipostaze provocatoare pe Instagram. Frumoasa brunetă este extrem de activă în mediul online, iar fotografiile sexy sunt apreciate de internauți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *