Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lavinia, fosta iubită a lui Ray, de la Insula Iubirii a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre soțul Teodorei, Alex

Lavinia, fosta iubită a lui Ray, de la Insula Iubirii a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre soțul Teodorei, Alex

04 iul. 2022, 18:31,
în Cancan ultimă oră

Lavinia, fosta iubită a lui Ray și fostă concurentă de la Insula Iubirii a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre soțul Teodorei, Alex, după ce s-a terminat emisiunea de televiziune.  Tânăra a povestit prin intermediul unei rețele de socializare că soțul Teodorei a avut o atitudine greșită față de ea.

Lavinia, fosta concurentă de la Insula Iubirii a încercat să colaboreze cu Alex, soțul Teodorei, însă a fost nevoită să pună punct, din cauza atitudinii greșite pe care o are acesta, susține fosta iubită a lui Rey.

„S-au întâmplat multe lucruri urâte care m-au făcut să închid colaborarea cu el. Alex e tot ce ziceți voi acolo, cei care îl tot comentați, iar Teodora e o șmecheră de femeie”, a povestit Lavinia. „Este o persoană care trebuie ocolită. Am crezut că poate fi o relație strict legată de business și atât, dar Alex este obsedat de control și a recurs la niște gesturi josnice pe care eu nu le permit”, a mai adăugat ea.

Final neașteptat pentru Teodora și Alex de la Insula Iubirii

Alex și Teodora au fost un cuplu foarte controversat în cadrul emisiunii, tocmai din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi. Acum, după ce Teodora anunțase că s-au despărțit, aceasta a surprins pe toată lumea cu vestea că este însărcinată cu Alex.

„Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun, că a rămas însărcinată! Avea deja 2 luni şi un pic de sarcină!”, a mărturisit Alex, în vreme ce Teodora a completat: „A fost un şoc pentru amândoi. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră! Sunt însărcinată, o să avem o fetiţă şi nu o să facem nuntă. Nu îmi plac mie nunţile!”.

Reacțiile telespectatorilor, de după emisiune, au fost dure, mulți acuzându-l pe Alex că a manipulat-o pe soția lui și a lăsat-o însărcinată tocmai pentru a o ține captivă într-o relație toxică. Totuși, tânăra a reacționat și a spus că este mulțumită cu decizia pe care a luat-o. „Primesc mesaje de genul „se vede că nu ești fericită”. Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat! – a scris Teodora, într-un InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *