Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurette, câștig de cauză în procesul cu Marian Tătic. Pedeapsa bărbatului care a lovit-o

Laurette, câștig de cauză în procesul cu Marian Tătic. Pedeapsa bărbatului care a lovit-o

02 sept. 2024, 20:21,
în Cancan ultimă oră

Se schibă lucrurile în dosarul lui Laurette cu Marian Tătic. După ce i-a fost redusă pedeapsa cu închisoarea, bărbatul a deschis un nou proces la Curtea de Casație și Justiție unde cere să fie achitat de pedeapsă.

Laurette este încă în proces cu bărbatul care a lobit-o și maltratat-o într-o cameră de hotel. După ce s-au judecat și acesta a primit sentință, acum își dorește să fie achitat.

Laurette a câștigat împotriva bărbatului care a lovit-o

Vedetei i s-a făcut dreptate în procesul cu Marian Tătic, bărbatul care a lovit-o și maltratat-o într-o cameră de hotel. Justiția a decis să-i înjumătășească pedeapsa primită inițial, iar acum urmează o nouă înfățișare.

Bărbatul a deschis un proces la Înalta Curte de Casație și Justiție unde a cerut anularea sentinței primită în urmă cu aproximativ jumătate de an. Laurette afirmă că pedeapsa nu i-a fost redusă atât de mult cum și-a dorit, motiv pentru care a apelat la un alt proces. În urma discuției cu avocatul său, Marian Tătic nu are nicio șansă să fie achitat.

„Postez aici un mesaj privind articolul apărut astăzi în presă din România în legătură cu incidentul petrecut în urmă cu ceva timp!! Știu despre recursul în casație declarat de către inculpat. În urma discuției cu avocatul meu, Vlad Hosu, acesta mi-a spus ca, deși această cale de atac ar putea avea ca finalitate, în teorie, o soluție de achitare, în cazul de față este exclus. Inculpatul susține în recursul în casație faptul ca pedeapsa nu i-a fost diminuată îndeajuns de mult cat și-ar fi dorit, ca urmare a recunoașterii faptelor. Aceasta situație nu se circumscrie niciunui motiv de recurs în casație, așa ca sunt liniștită în legătură cu soluția care va fi dispusă. Hotărârea este una definitivă, inculpatul este în executarea pedepsei, iar încercările sale par a fi doar efecte ale disperării sale. Mulțumesc din nou justiției pentru ca mi s-a făcut dreptate”, a scris Laurette pe rețelele de socializare.

Ce spune avocatul vedetei

Avocatul vedetei a făcut o declarație la scurt timă după ce s-a aflat că Marian Tătic a deschis un nou proces. El consideră că s-a făcut dreptate și bărbatul se află în spatele gratiilor. Totuși, nu au speranțe că vor primi banii pentru daunele morale în urma incidentului.

„Nu este o soluție care să spunem că ne mulțumește pe deplin. Chiar și în acest condiții, cu pedeapsa diminuată, considerăm că i s-a făcut dreptate lui Laurette. (…) Nu avem niște speranțe mari că banii aceștia se vor încasa, efectiv. Am considerat că pentru această lezare a demnității și a onoare a clientei mele, a fost nevoie să se formuleze și această constituire pe partea civilă”, a spus avocatul Vlad Hosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *