Prima pagină » Actualitate » Laurette a avut o relația cu miliardarul Ion Țiriac! „Țiri o să rămână acolo la «corason», la sufletul meu!“

Laurette a avut o relația cu miliardarul Ion Țiriac! „Țiri o să rămână acolo la «corason», la sufletul meu!“

23 feb. 2024, 08:49,
în Actualitate

Laurette a avut o relația cu miliardarul Ion Țiriac. Fostul mare tenismen a fost doar unul dintre milionarii cunoscuți din România cu care focoasa mulatră a avut o aventură. Laurette nu a vrut să dea mai multe detalii despre relația cu Ion Țiriac, care a avut loc în 2016, dar spune că în acea perioadă se simțea „regina reginelor”, iar despărțirea s-a produs din cauza ei.

Laurette a avut o relația cu miliardarul Ion Țiriac!

Laurette și Ion Țiriac au format un cuplu pentru scurt timp. Cei doi au fost surprinși prima dată împreună în anul 2016, la plajă. Niciunul dintre ei nu a dat, vreodată, detalii despre natura relației lor, însă toată lumea a bănuit despre ce a fost vorba. Acum, după mulți ani, Laurette recunoaște că s-a simțit ca o regină în perioada în care Ion Țiriac era îndrăgostit de ea.

Laurette a povestit în cadrul unui podcast că a avut relații amoroase cu mai mulți milionari cunoscuți din România, dar nu s-a ales cu mare lucru de pe urma acestor idile. Laurette a fost chiar și căsătorită, la un moment dat, cu Ciprian Nistor, iar după divorț nu a rămas cu niciun ban din averea lui. Ea spune că singurul bun pe care l-a dobândit după căsătorie a fost o casă.

„Am fost căsătorită cu un milionar. Suntem într-o relație ok acum. Am rămas cu o casă de la el. Cu fostul m-am dus fericită și am semnat divorțul. Dacă stăteam, poate eram acum milionară. El mi-a cerut divorțul. Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi“, a precizat Laurette.

Laurette: „Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor!“

Întrebată dacă a avut o relație cu Ion Țiriac, Laurette a început să zâmbească și a evitat să confirme idila cu Ion Țiriac.

„Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă. (…) Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine? Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?“, a zis Laurette.

Laurette a vorbit și despre despărțirea de miliardarul Ion Țiriac, recunoscând că totul a fost din vina ei pentru că în relația lor a făcut loc și unei alte persoane.

„A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea, pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras. A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina. Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel’, a mai spus Laurette, care a avut o relația cu miliardarul Ion Țiriac.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024