Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Imagini emoționante surprinse de Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Imagini emoționante surprinse de Corina Caciuc

18 aug. 2022, 19:21,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Antrenorul de fotbal se află în plin divorț cu Anamaria Prodan, dar are o relație cu o altă femeie. Mai mult, cei doi au devenit părinți în urmă cu câteva luni.

Celebrul antrenor pare fericit cu noua sa relație, iar venirea pe lume a micuțului Liam l-a împlinit. Recent, Corina Caciuc a postat câteva imagini pe rețelele de socializare în care apare alături de Reghecampf. Cei doi apar cu zâmbetul pe buze, iar în altă imagine șatena îl ține în brațe pe copilul lor.

Laurențiu Reghecampf e în al nouălea cer după ce a devenit tată pentru a treia oară

Laurențiu Reghecampf pare mai fericit ca niciodată, după ce și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale. Focoasa șatena i-a dăruit și un băiețel, rodul iubirii dintre cei doi. Extrem de îndrăgostit, antrenorul de fotbal nu se ferește să se afișeze împreună cu Corina Caciuc pe rețelele de socializare.

Recent, iubita lui Reghe a postat câteva imagini în care apare alături de antrenor, dar și împreună cu fiul lor, Liam. Într-o poză Corina Caciuc îl sărută pe obraz, iar în alta îl ține în brațe pe copilul lor.

Reghecampf vrea să se căsătorească cu Corina Caciuc

În prezent, Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț cu Anamaria Prodan, împreună cu care are un băiat, pe Laurențiu jr. De asemenea, antrenorul mai are un fiu, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. În cadrul unei emisiuni TV, celebrul antrenor a declarat că divorțul nu a fost pronunțat și că abia așteaptă să se finalizeze procesul pentru a se căsători cu iubita lui, Corina Caciuc.

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecamf a devenit tată pentru a treia oară

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul de fotbal are o relație de ceva timp cu iubit asa, Corina Caciuc, pe care a cunoscut-o în timpul căsniciei cu Anamaria Prodan. Iubita antrenorului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos care a primit numele Liam. Reghe se poate declara un bărbat împlinit,mai ales după ce a devenit tată de băiat pentru a treia oară.

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru ! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe atunci pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *