Prima pagină » Radio » Actualitate » Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară. Corina Caciuc a făcut anunțul despre sarcină de ziua antrenorului

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară. Corina Caciuc a făcut anunțul despre sarcină de ziua antrenorului

20 sept. 2023, 10:05,
în Radio

Laurențiu Reghecampf va fi tată pentru a patra oară, după ce Corina Caciuc a făcut anunțul despre sarcină chiar de ziua antrenorului. Cei doi sunt împreună de ceva timp și au un băiat, Liam, care are aproape un an și jumătate. Mai mult, Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți din mariajele anterioare, cu Anamaria Prodan și Mariana Pfeiffer.

Antrenorul de fotbal urmează să devină tată din nou după ce iubita lui, Corina Caciuc, a anunțat că este însărcinată din nou. Totul se întâmplă la aproape un an și jumătate după ce ea l-a adus pe lume pe Liam, fiul lor. Mai mult, Reghe are încă doi băieți, Luca și Laurențiu Reghecampf Jr. Anterior acestei relații, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Anamaria Prodan, de care a divorțat cu mare scandal. De când sunt împreună, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt discreți cu viața lor personală și au o relație stabilă.

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară

De ziua lui de naștere, pe 19 septembrie, Corina Caciuc i-a făcut o urare specială antrenorului de fotbal. Tânăra a postat o imagine cu un tort în care anunța că este însărcinată pentru a doua oară. Ulterior, Laurentiu Reghecampf a făcut un comentariu emoționant la postarea iubitei sale.

Anterior, Laurențiu Reghecampf a format un cuplu cu Anamaria Prodan, iar în urmă cu doi ani, antrenorul de fotbal a anunțat despărțirea de celebra impresară. Divorțul celor doi a fost presărat de multe scandaluri, iar fosta soție i-a adus numeroase acuzații.

Cu toate astea, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, iar anul trecut, în mai, cei doi au devenit părinți. Numai că, în curând, familia lor se va mări, după cum a anunțat Corina Caciuc pe Instagram.

Ulterior, antrenorul de fotbal a lăsat un comentariu emoționant la postarea iubitei sale. Reghe le-a transmis iubitei și fiului lor, Liam, că îi iubește foarte mult. „Vă iubesc mult”, a fost mesajul antrenorului de fotbal.

Cum a făcut Corina Caciuc anunțul cu privire la sarcină

Corina Caciuc are o relație frumoasă cu Laurentiu Reghecampf, în ciuda tuturor celor care le-au criticat relația. Iubita antrenorului de fotbal i-a făcut o urare acestuia cu ocazia zilei lui de naștere, și a postat o imagine cu fiul ei și un tort, alături de un mesaj special. Liam apare în poza, iar în fața lui se afla un tort pe care scrie „1+1=4”.

Printre hashtag-urile de la postare se află și expresia „bigbrother”, care nu poate însemna altceva decât faptul că Liam va avea în curând un frățior.

„Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii!”, „Să înțeleg că mai vine un bebe? Felicitări!”, „Felicitări! Să vă bucurați mereu! E absolut minunat!”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au scris internauții la postarea ei.

Însă, Laurentiu Reghecamp mai are doi băieți, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurentiu Reghecampf Jr (Bebeto), din mariajul cu Anamaria Prodan. Iar în urmă cu mai bine de un an, Reghe și Corina Caciuc au devenit, oficial, o familie, când s-a născut Liam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *