Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție la un eveniment public după ce au devenit părinți

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, prima apariție la un eveniment public după ce au devenit părinți

08 iun. 2022, 21:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Antrenorul Laurențiu Reghecampf și actuala parteneră de viață, Corina Caciuc, au bifat prima apariție publică după ce au devenit părinți. Cei doi au atras toate privirile la un eveniment dedicat femeilor, care s-a desfășurat, marți, 7 iunie, în București.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au mers împreună la Gala Femeilor Remarcabile, eveniment public care are loc la Sala Tronului din Muzeul Naţional de Artă. Este vorba de a doua ediție a acestui show.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, împreună la un eveniment

Tehnicianul Craiovei și partenera sa de viață au fost în centrul atenției, mai ales că au devenit părinții unui băiat în urmă cu puțin timp. Liam este cel de-al treilea băiat al celebrului sportiv. Antrenorul a purtat o ținută complet neagră, iar iubita sa a optat pentru o cămașă albă și o pereche de pantaloni închiși la culoare. Ținuta a fost accesorizată destul de simplu, cu o geantă de dimensiune mică.

Evenimentul organizat de un brand de bijuterii de lux aduce în prim-plan performanța și adevăratele valori. Mai exact, 15 femei vor primi distincții pentru activitatea lor artistică, socială sau în mediul de afaceri.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, în culmea fericirii

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți, în data de 19 mai. Bucuria lor nu a fost umbrită nici de faptul că sportivul nu a finalizat procesul de divorț cu fosta soție, Anamaria Prodan.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, spunea frumoasa șatenă la finalul anului trecut.

La momentul respectiv, antrenorul mărturisea că actuala parteneră de viață este femeia lângă care simte că este iubit cu adevărat. În plus, vedeta preciza că nu regreta nimic și că nu ar vrea să schimbe lucrurile din viața sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *