Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au certat de au ajuns la sediul Poliției Snagov: „M-a luat de păr și m-a târât”

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au certat de au ajuns la sediul Poliției Snagov: „M-a luat de păr și m-a târât”

23 sept. 2022, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria Prodan, se află la sediul Poliției Snagov, acolo unde se acuză reciproc de agresiune, conform surselor Antena 3.

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria a continuat în această seară la sediul Poliției Snagov. În plin divorț cei doi şi-au adus reciproc acuzații de agresiune fizică.

Impresara spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic

Mai exact impresara spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă şi are dovezi filmate.

„Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în fata, a încercat sa îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3.

Antrenorul a sesizat faptul că impresara vine în casă, intră cu forța şi amenință pe toată lumea

La rândul său, antrenorul a sesizat faptul că impresara vine în casă, intră cu forța şi amenință pe toată lumea.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a se lămuri cine a început disputa. Urmează să se emită ordine de protecții provizorii, pentru amândoi, spun sursele Antena 3. Laurenţiu Reghecampf a fost audiat la serviciul economic din cadrul IPJ Ilfov, după ce impresara Anamaria Prodan a depus o plângere în care sunt acuzații de sustragere a unor bunuri.

Decizia polițiștilor

Laurențiu Reghecamf doar s-a prezentat la poliție, însă nu a dat declarații. Surse spun că a venit numai pentru că a fost citat și dacă nu ar fi venit, ar fi fost luat cu mandat.

Polițiștii i-au audiat, vineri seara, pe Laurențiu Reghecampf și impresara Ana Maria Prodan, după ce ambii au ajuns la Poliția Snagov, fiecare susținând că a fost bătut de celălalt.

După ce au ascultat ce au avut de spus, oamenii legii au decis să emită ordine de protecție provizorii pentru amândoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`