Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre moștenirea lăsată de Ionela Prodan și despre relația cu fiul său

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre moștenirea lăsată de Ionela Prodan și despre relația cu fiul său

15 iul. 2022, 18:15,
în Cancan ultimă oră

Cum răspunde Laurențiu Reghecampf la acuzațiile făcute de Anamaria Prodan. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor, aflându-se într-un adevărat scandal. După 15 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de o tânără domnișoară, care îi va dărui în curând un copil. În acest sens, Anamaria Prodan a venit cu o serie de acuzații la adresa „Soarelui ei”. Acum, antrenorul oferă o declarație oficială cu privire la viața sa privată.Laurențiu Reghecampf nu a fost niciodată un bărbat care să își dorească atenția publică.

Cum răspunde Laurențiu Reghecampf la acuzațiile făcute de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a fost acuzat în nenumărate rânduri că a profitat de averea familiei Prodan și că în ultima perioadă își neglijează copilul, pe Bebeto.

Reghe a decis să rupă tăcerea și a făcut o postare publică în care a vorbit despre situația sa actuală, dar și despre viața lui privată.

„Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale”, a spus el în postarea de pe Instagram.

„Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate”

După ce soția sa, Anamaria Prodan, a spus că Laurențiu Reghecampf își neglijează fiul, acesta a ținut să puncteze care este opinia sa în această direcție. El a subliniat faptul că își va asuma în continuare rolul de tată și va contribui la educația fiului său.

„Având în vedere evenimentele recente și faptul că aspecte din viața mea privată au fost mediatizate sistematic, doresc să clarific următoarele chestiuni: Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată”, a adăugat Reghe.

Laurențiu Reghecampf nu dorește să fie implicat în acest scandal

El a mai punctat faptul că nu își dorește să dea curs acestui scadal al divorțului. Ba mai mult, Laurențiu Reghecampf susține că aparițiile sale publice se vor concentra pe activitatea profesională.

„Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *