Prima pagină » Cancan » Laurențiu Reghecampf Junior pare să se fi împăcat cu tatăl său. Cum au apărut cei doi

Laurențiu Reghecampf Junior pare să se fi împăcat cu tatăl său. Cum au apărut cei doi

02 nov. 2021, 14:18,
BZI.ro, în Cancan

Laurențiu Reghecampf Junior pare să fi revenit la sentimente mai bune față de tatăl său, după ce în urmă cu câteva luni îi transmitea un mesaj tăios. Astfel, după apariția informațiilor cu privire la amanta tatălui său, juniorul spunea că Reghe a murit pentru el. Și totuși, zilele trecute pare să fi avut loc o conciliere între aceștia, cei doi fiind împreună de Halloween.

Laurențiu Reghecampf încearcă să se apropie din nou de fiul său, care este extrem de afectat de scandalul divorțului. Antrenorul de fotbal a plecat de acasă și a intrat într-o nouă relație, cerându-i Anamariei Prodan divorțul. Cel mai afectat din această situație a fost copilul celor doi, Laurențiu Junior, care nu a înțeles de ce ce întâmplă asta și a devenit din ce în ce mai trist. A spus-o chiar mama sa, Anamaria Prodan, care a declarat că băiatul este ca o umbră de când tatăl său a plecat de acasă.

Laurențiu Reghecampf Junior, revedere cu tatăl său

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, Laurențiu Reghecampf și-a revăzut fiul, pe Reghe Junior, copilul său cu impresara de fotbal Anamaria Prodan. Cei doi au apărut zâmbitori și fericiți, alături de Luca Reghecampf, fiul cel mare din căsnicia cu Mariana Pfeiffer. Se pare că a avut loc o petrecere cu mai mulți adolescenți, prieteni de-ai lui Laurențiu Junior, la care a fost invitat și antrenorul de fotbal. Reghe nu s-a costumat, însă a optat pentru o ținută complet neagră și a afișat un zâmbet larg alături de copiii săi.

Bebeto a fost foarte afectat de divorțul părinților

Laurențiu Junior, sau Bebeto, așa cum este alintat copilul Anamariei Prodan și a lui Reghe, a suferit cel mai mult de când a apărut scandalul divorțului. Anamaria a apus că așteaptă ca soțul ei să reia legătura cu copilul său, să participe la meciurile sale, pentru că Bebeto este foarte afectat și se simte singur.

În urmă cu câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. Atunci, el i-a cerut soției sale să renunțe la numele său. Acum, antrenorul de fotbal locuiește la Craiova alături de noua lui iubită, Corina Caciuc, care este însărcinată. Totodată, se zvonește că Reghe se desparte de Anamaria Prodan și pe plan profesional. Se pare că acesta intenționează să semneze cu Giovanni Becali, pentru a fi reprezentat de către Becali Sport.

Anamaria Prodan s-a resemnat

Impresara pare să se fi resemnat cu privire la despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Dacă la începutul scandalului ea a încercat prin orice mijloace să-și facă soțul să se răzgândească, acum a înțeles că nu-și mai poate salva căsnicia. Ea a povestit recent că tot ceea ce se întâmplă este foarte jenant și niciodată nu a crezut că se va ajunge în acest punct. Chiar dacă Anamaria Prodan a precizat că familia ei nu o să se dezbine niciodată, inevitabilul s-a produs până la urmă. Și chiar dacă fiul lor, Laurențiu Reghecampf Junior este încă supărat, ea speră că Bebeto va trece peste aceste momente grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *