Prima pagină » Cancan » Laurenţiu Reghecampf își dorește al treilea copil cu Corina Caciuc. Antrenorul vrea să devină tată de fetiță

Laurenţiu Reghecampf își dorește al treilea copil cu Corina Caciuc. Antrenorul vrea să devină tată de fetiță

09 oct. 2024, 12:54,
Radu Vasiluță în Cancan

Laurenţiu Reghecampf își dorește și al treilea copil cu Corina Caciuc, cu care are doi băieți, însă ar vrea să devină tată de fetiță. După două divorțuri, ultimul cu scandal, antrenorul de fotbal pare să-și fi găsit liniștea alături de iubita lui. În plus, Laurențiu Reghecampf mai are încă doi copii, câte unul din fiecare mariaj.

La cei aproape 50 de ani de viaţă, Laurențiu Reghecampf este proaspăt tătic. Antrenorul are în prezent patru băieţi, doi – cei mai mici – din relaţia cu Corina Caciuc, și câte unul din mariajele cu Anamaria Prodan şi Mariana Pfeiffer.

Laurenţiu Reghecampf își dorește al treilea copil cu Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf pare să-şi fi găsit, în sfârşit, liniştea alături de Corina Caciuc, femeia care i-a dăruit doi băieţi pe care-i iubeşte nespus. Tehnicianul este, de câteva luni, liber de orice contract, aşa că tot timpul şi-l dedică celor doi băieţei, Liam, de 2 ani și jumătate, şi Landon, în vârstă de doar 4 luni.

Recunoaşte că băieţii din relaţiile anterioare, Luca şi Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto), nu s-au bucurat de prea mult timp petrecut împreună cu tatăl lor, ani la rând acesta fiind prins cu fotbalul.

Acum, însă, după două căsnicii tumultuoase, Reghe şi-a găsit liniştea alături de femeia iubită. După ce acum nu mai este implicat în activitatea de antrenorat, tot timpul şi-l dedică celor doi copii pe care-i are cu Corina Caciuc. O experienţă inedită pentru el, care vine cu multe provocări.

Cu toate astea, fostul tehnician al echipei Al-Tai din Arabia Saudită spune că nu i-ar displăcea să devină tată de fetiţă.

„Eu sunt foarte fericit. Sunt lucruri pe care nu le-am făcut niciodată și acum le fac. Mă trezesc dimineața, am grijă de copii, ies la plimbare. Avem doi băieți, Liam, iar pe cel mai mic îl cheamă Landon.

Experimentez niște lucruri noi. Probabil n-o să le mai trăiesc. Mă gândesc la o fetiță, nu am eu chestia asta, fac numai băieți. E greu, nu e ușor. E foarte mult de muncă cu ei când sunt mici”, a precizat Laurențiu Reghecampf în podcastul găzduit de iAMsport.

Reghe, preocupat să asigure familiei hrană sănătoasă

Pentru că vrea să ofere tot ce-i mai bun familiei sale, Laurențiu Reghecampf și-a făcut o mică fermă în curte, unde crește păsări și animale.

„Am o mică fermă la mine în curte, am găini și cocoși pe care îi cresc. Este un lucru sănătos să te trezești și să mănânci un ou proaspăt. Am avut problema asta, cumpăram de la niște doamne de unde locuim noi, după care am aflat că nu sunt crescute bine animalele, lucru care nu este sănătos. M-am hotărât și mi-am cumpărat găini, bibilici, iepuri”, a mai povestit Reghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`