Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf, fotografie emoționată cu fiul lui, Liam. În ce ipostază neașteptată l-a surprins

Laurențiu Reghecampf, fotografie emoționată cu fiul lui, Liam. În ce ipostază neașteptată l-a surprins

13 oct. 2022, 22:19,
în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf se poate declara un bărbat multumit și împlinit, deoarece are o familie frumoasaă alături de noua lui parteneră, Corina Caciuc. De această dată, antrenorul a făcut publică o fotografie cu fiul lui într-o ipostază neașteptată.

Laurențiu Reghecampf se simte mai împlinit ca niciodată, asta de când în viața lui a apărut micuțul Liam, iar antrenorul își ține urmăritorii la curent cu toate momentele frumoase din viața lui și de această dată a publicat o fotografie emoționantă cu fiul său pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf a postat o imagine emoționantă cu fiul său

Pare că Laurențiu Reghecampf și-a găsit cu adevărat liniștea în brațele Corinei Caciuc. Cei doi nu se mai sfiesc să se afișeze împreună, iar antrenorul de fotbal pune din ce în ce mai des poze cu iubita lui. De această dată, Laurențiu Reghecampf a postat o imagine emoționată cu fiul său într-o ipostază neașteptată. Antrenorul și-a surprins micuțul în timp ce dormea, iar pe body-ul celui mic este un mesaj adresat tatălui său.

”Îl iubesc pe tata!”, este mesajul care apare pe body-ul micuțului Liam.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul

Antrenorul și-a botezat băiatul cel mic, iar petrecerea a fost una pe cinste, distracție multă și voie bună, în ciuda incidentului nefericit prin care a trecut cunoscutul antrenor de fotbal, săptămâna trecută.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au avut parte de o petrecere pe cinste la un restaurant de lux din Capitală, iar invitații s-au distrat până în zori alături de cei doi. Printre artiștii care au încins atmosfera la petrecerea de botez a fost nimeni altul decât Costel Biju, iar imaginile au fost virale pe rețelele de socializare.

Scandal monstru cu două zile înainte de botez

Un scandal uriaș a cutremurat lumea showbiz-ului românesc, asta deoarece vineri seară Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la poliție, acolo unde amândoi au depus o plângere penală pentru agresiune.

Cei doi și-au dat pumni, palme, s-au tras de păr și s-au zgâriat, iar Anamaria Prodan susține că antrenorul ar fi consumat alcool. Acum, cei doi nu mai au voie să se apropie unul de celălalt, fiind emis un ordin de restricție atât pentru unul, cât și pentru celălalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *