Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf este bun de plată după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul nu mai poate profesa

Laurențiu Reghecampf este bun de plată după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul nu mai poate profesa

02 feb. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf este bun de plată după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Antrenorul a reziliat contractul după două luni, alegând să semneze cu o echipă din Arabia Saudită. Din acest motiv, este nevoit să plătească daune în valoare de 200.000 de euro pentru rezilierea contractului.

Lovitură grea pentru Laurențiu Reghecampf. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova nu își mai poate desfășura activitatea profesională, înainte de a plăti o amendă în valoare de peste 200.000 de euro. Oficialii echipei din Oltenia au depus o plângere la Federația de Fotbal, după ce antrenorul a plecat după câteva luni în Arabia Saudită.

Laurențiu Reghecampf nu mai poate profesa în fotbal

Laurențiu Reghecampf nu mai are voie să lucreze în fotbal. Antrenorul a fost sancționat de Comisia de Disciplină în Fotbal și nu mai poate activa în fotbal până nu plătește clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro către Universitatea Craiova, clubul unde a activat ca și antrenor. De-a lungul timpului, a antrenat mai multe echipe importante, precum Steaua București (cunoscută și sub numele de FCSB), Al-Hilal (Arabia Saudită), Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite).A mers să profeseze la Universitatea Craiova în luna iulie 2023, însă, după două luni, a plecat pentru a semna cu o echipă din Arabia Saudită. Oficialii de la Universitatea Craiova au anunțat autoritățile federației, menționând că antrenorul a rupt, în mod unilateral contractul.

Echipa a rămas fără antrenor după plecarea lui Laurențiu Reghecampf

După ce Laurențiu Reghecampf și-a anunțat plecarea, echipa din Oltenia a rămas fără antrenor. Oficialii de la Universitatea Craiova au anunțat Federația de Fotbal că acesta a rupt contractul în mod unilateral pentru a semna cu o echipă din Arabia Saudită

„Știința la zi. La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic”, a transmis Universitatea Craiova, la acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *