Prima pagină » Cancan » Laurențiu Reghecampf, despre fiul său Bebeto. „Nu mă interesează! Fiecare este liber”

Laurențiu Reghecampf, despre fiul său Bebeto. „Nu mă interesează! Fiecare este liber”

28 mart. 2024, 09:56,
BZI.ro, în Cancan

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a negat vehement zvonurile conform cărora nu și-ar fi văzut fiul, Bebeto, de mai bine de trei ani. Reghecampf a calificat aceste informații drept „minciuni” și „manipulări” și a declarat că are o relație strânsă cu fiul său.

El a subliniat că Bebeto este un adolescent de 14 ani și că este important să i se protejeze intimitatea. Reghecampf a cerut presei să nu mai speculeze pe seama vieții sale private și să respecte familia sa.

Surse din anturajul Anamariei Prodan au susținut că Reghecampf nu și-ar fi văzut fiul de trei ani

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a fost ținta unor speculații recente privind relația sa cu fiul său, Laurențiu Jr. (15 ani), cunoscut sub numele de Bebeto. Surse din anturajul Anamariei Prodan (50 de ani) au susținut în diverse publicații că Reghecampf nu și-ar fi văzut fiul de trei ani și că ar fi împiedicat-o pe fosta soție să posteze imagini cu el.

Jurnaliștii de la Actualitate.net l-au contactat pe Reghecampf pentru a obține o reacție. Antrenorul a negat vehement zvonurile, afirmând că sunt „minciuni” și „manipulări”. El a declarat că are o relație strânsă cu Bebeto și că îl vede frecvent.

Laurențiu Reghecampf, despre fiul său Bebeto

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să nu se mai termine. Deși recent păreau că au găsit un echilibru, mai ales în contextul în care Reghecampf se pregătește să devină tată pentru a doua oară cu Corina Caciuc, declarațiile făcute de impresară în emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars au provocat o nouă rundă de tensiuni.

Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut sub numele de Bebeto, a participat la emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” de la Antena Stars. În cadrul emisiunii, Bebeto a fost supus unor întrebări incomode despre tatăl său, Laurențiu Reghecampf, și despre dorul pe care îl simte față de acesta.

„Tare, la fel ca înainte. Nu, acum e mai tare ca înainte, pentru că acum suntem cu toții mari și putem face mai multe chestii. O să râdeți foarte mult. Cu mama, cu surorile mele, cu Nuți, în special.”, a spus Bebeto, întrebat cum e viața în familie în acest moment. „Nu prea. Nimic. Momentan, nimic. Mama ne dă totul. Obiecte, nu am nevoie de nimic.”, a spus Bebeto, după ce a fost întrebat dacă îi lipsește un lucru în momentul de față.

Reporterul emisiunii l-a întrebat pe fiul Anamariei Prodan dacă îi este dor de tatăl lui, Laurenţiu Reghecampf, iar băiatul a spus că „da, adică da. Normal. Dar, asta este acum, ce să facem.”. Apoi, Laurențiu Reghecampf Jr. a fost întrebat dacă s-a obișnuit fără tatăl lui. „Da, păi, ce să facem, trebuie să ne mișcăm. Adică trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim.”, a mai spus adolescentul de 15 ani, care a debutat în liga 4 de fotbal, iar acum joacă la echipa de fotbal din Snagov.

Ce spune antrenorul despre acuzațiile care îi sunt aduse

Având în vedere tensiunile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în special după separare, întrebările adresate fiului lor, Bebeto, în emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” au fost considerate delicate.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a fost contactat de echipa Actualitate.net în urma acuzațiilor conform cărora nu și-ar fi văzut fiul, Bebeto, de trei ani. Relația dintre Bebeto și Reghecampf s-ar fi deteriorat după plecarea antrenorului de fotbal de acasă.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Reghecampf a încercat să rămână implicat în viața lui Laurențiu Jr. Echipa Actualitate.net l-a întrebat pe Reghecampf dacă este adevărat că nu și-a mai văzut fiul și dacă îi interzice acestuia să apară în emisiunile televizate.

Răspunsul lui Laurențiu Reghecampf: „Nu mă interesează ce declară ea sau avocații ei. Relația mea cu Bebe nu este pentru presă, fiecare este liber să creadă ce dorește 🙏 Nu am nimic de declarat Mulțumesc.”, a răspuns Laurențiu Reghecampf, despre acuzațiile cu privire la relația pe care o are cu Bebeto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *