Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf, declarații dure! Antrenorul este deranjat că Anamaria Prodan locuiește cu Ronald Gavril?

Laurențiu Reghecampf, declarații dure! Antrenorul este deranjat că Anamaria Prodan locuiește cu Ronald Gavril?

04 iul. 2024, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a făcut declarații dure! Antrenorul și vedeta se află în proces de divorț, astfel că între ei nu a existat, încă, un partaj. Anamaria Prodan locuiește în aceste momente și în casa familiei, unde ar fi proprietar Laurențiu Regecampf, conform declarațiilor lui. Din acest motiv, ar fi deranjat de faptul că Anamaria Prodan ar locui acolo cu Ronald Gavril.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au agonisit o avere incredibilă în timpul căsniciei, având împreună case și mașini. Toate valorează o avere, căci este vorba despre mașini de lux și case foarte scumpe. Laurențiu Reghecampf a vorbit despre partaj, iar declarațiile sale au fost neașteptate!

Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei

Antrenorul de fotbal a spus că vila în care stă Anamaria Prodan ar fi pe numele lui, motiv pentru care nu i-ar conveni ca ea să locuiască acolo cu Ronald Gavril. Laurențiu Reghecampf a spus că acea casă ar fi pentru fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr.
De asemenea, a susținut că el nu ar putea niciodată să facă acest lucru și nu i se pare normal. În ceea ce privește renovarea casei, despre care vorbea Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a spus că a fost achitată din banii lui. Vila este impresionantă și valorează o avere, fiind situată într-o zonă exclusivistă.

„Bunurile pe care le-a adus în căsnicie și au fost date de mama ei, le are. Nu sunt în partajul pe care le are cu mine. Eu niciodată nu o să stau într-o casă, unde am stat cu Anamaria, cu altcineva. Așa cum face ea, de exemplu, cu băiatul acesta, Ronald. Eu nu am cum să fac lucrul acesta. Văd: ”Anamaria și-a renovat casa”. Care casă?

Eu am renovat casa! Toate lemnele acelea pe care le vedeți voi pe pereți, eu le-am plătit. Toate facturile și bonurile sunt la mine. Sunt plătite din contul meu. (…) Stai cu Ronald unde vrei, dar nu stai… ți-am dat casa să stea copilul. I-am dat să o folosească până când se face divorțul. Casa este a noastră, dar eu sunt proprietar”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Bursucu.

Casa din Las Vegas i-ar aparține antrenorului

Nu doar vila din Snagov, ci și casa din Las Vegas ar fi tot în proprietatea lui Laurențiu Reghecampf. De asemenea, a declarat că tot ce își dorește este să divorțeze, iar toate aceste lucruri să ia sfârșit.

„Nu e normal. De exemplu, reality show-ul pe care l-a făcut, l-a filmat în casa pe care am cumpărat-o eu în America, nu ea, eu! Normal că există acte. Există transfer de bani. Eu nu vorbesc prostii. Faci reality cu iubitul în casa mea. Eu vreau doar să termin situația aceasta”, a mai spus el, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024