Prima pagină » Cancan ultimă oră » Laurențiu Reghecampf, declarații de ultimă oră despre motivul ultimului scandal dintre el și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf, declarații de ultimă oră despre motivul ultimului scandal dintre el și Anamaria Prodan

03 iul. 2024, 21:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Când toată lumea se aștepta cel mai puțin, Laurențiu Reghecampf a revenit cu clarificări după ultimul scandal cu Anamaria Prodan! Iată care ar fi fost, de fapt, adevăratul motiv și cum ar fi început totul. De asemenea, Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre ce se va întâmpla cu bunurile comune la partaj!

Toată România a privit ultimul scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Când cu toții credeau că cei doi au ajuns la pace, vedeta și-a luat prin surprindere fanii cu un videoclip live, filmat la un service, în timp ce era înconjurată de polițiști și de Laurențiu Reghecampf, care voia să ia skijet-ul.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre motivul ultimului scandal dintre el și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a decis, acum, să clarifice situația și să dezvăluie cum s-a ajuns la această situație tensionată și cum a aflat că skijet-ul, despre care a spus că ar fi fost furat, se află în acel service. Antrenorul a declarat că nu a acuzat pe nimeni de furt, cu atât mai puțin pe Anamaria Prodan.
Totul ar fi început când Laurențiu Reghecampf a făcut o sesizare la poliție, în care a raportat faptul că nu își mai găsește barca și skijet-ul, bunuri pe care le lăsase în garajul de la Snagov. De asemenea, a spus că Anamaria Prodan și-ar fi schimbat pontonul și ar fi renunțat la garajul pentru barcă și la liftul pentru skijet.

La un moment dat, Laurențiu Reghecampf a spus că a mers la unul dintre mecanicii pe care îi frecventa pentru a-i pune câteva întrebări despre locul unde s-ar afla bunurile. Mare i-a fost surprinderea când și-a găsit acolo skijet-ul.

Laurențiu Reghecampf a spus că nu a avut nicio intenție de a acuza pe cineva în momentul în care a făcut plângerea la poliție, ci doar să se asigure că bunurile vor rămâne în siguranță până la partaj.

„M-am dus la el să îl întreb dacă știe ceva despre barcă, pentru că am făcut o plângere la poliție și se caută barca. Când am intrat acolo era skijet-ul. (…) A auzit Anamaria, a venit cu live-ul ei, cu ce a făcut. Eu nu am făcut scandal și nu fac nici acum, numai că trebuie să mă asigur cumva că lucruril aceastea rămân acasă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

Ce se va întâmpla cu bunurile după partaj

Laurențiu Reghecampf a declarat că toată situația legată de bunurile comune se va clarifica în momentul în care se va realiza partajul. Până atunci, însă, toate aceste obiecte, a căror valoare s-ar ridica la peste 200.000 euro, ar fi pe numele lui, motiv pentru care ar fi obligat să se asigure de securitatea lor.

„În momentul în care se va face partajul, judecătorul va spune: tăiem barca în două, în trei, în cinci, în șapte, nici nu contează. Dar, până atunci, lucrurile acestea sunt pe numele meu și eu sunt responsabil din punct de vedere al securității. Ea ia lucrurile foarte lejer”, a mai spus el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024