Prima pagină » Cancan » Laurențiu Reghecampf a clarificat anumite aspecte legate de divorțul nesoluționat de Anamaria Prodan. „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald…”

Laurențiu Reghecampf a clarificat anumite aspecte legate de divorțul nesoluționat de Anamaria Prodan. „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald…”

04 iul. 2024, 14:30,
BZI.ro, în Cancan

Laurențiu Reghecampf a oferit clarificări referitoare la divorțul său nesoluționat cu Anamaria Prodan și la scandalul recent izbucnit din cauza unor bunuri comune dispărute din proprietatea impresarei, estimate la o valoare de 500.000 de euro. Reghecampf acuză dispariția ca fiind un furt, în timp ce Anamaria Prodan susține că el le-a vândut.

Laurențiu Reghecampf a participat la podcastul lui Ameri Nasrin, unde a abordat atât subiectul neînțelegerilor cu Anamaria Prodan, fosta sa soție, cât și relația sa actuală cu Corina, mama celor doi copii ai săi. Antrenorul a mărturisit că numeroasele scandaluri publice legate de el și Anamaria o afectează semnificativ pe Corina, chiar dacă aceasta este o femeie puternică.

Laurențiu Reghecampf, despre divorțul nesoluționat de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a afirmat de mai multe ori că Anamaria Prodan tergiversează intenționat finalizarea divorțului, având convingerea că îl menține forțat în cadrul căsniciei. De asemenea, în cadrul podcastului lui Ameri Nasrin, antrenorul a abordat acuzațiile aduse de soția sa, legate de presupusa sa refuzare de a achita cheltuielile utilities ale casei unde locuiește fiul lor, Laurențiu junior.

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a declarat Reghecampf în podcast.

Pe lângă subiectele principale, Reghecampf a abordat și alte aspecte, precum bunurile dispărute pe care le consideră furate, comparând o barcă cu o mașină. De asemenea, a reiterat că divorțul de Anamaria Prodan este un obstacol major în menținerea unei relații apropiate cu fiul lor, Laurențiu junior „Bebe”.

„Îmi doresc și maine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie.”, a mai declarat Reghe.

Anamaria Prodan își menține acuzația că fostul soț i-a vândut jumătate din bunuri

Anamaria Prodan îl acuză că Laurențiu Reghecampf a vândut o parte din bunurile lor comune fără a o informa. Speră ca, la finalizarea partajului, să obțină o compensație financiară pentru bunurile vândute fără acordul ei.

„Eu am fost fată bună și niciodată nu m-am gândit că poate să premediteze. Eu întotdeauna ce cumpăram puneam pe numele soțului meu, pentru că nu mă gândeam că cineva poate să premediteze așa ceva (…) Eu când am spus acum trei ani că va ajunge rău… astăzi cred că vedeți ce s-a întâmplat în toți acești trei ani, în fiecare zi, încet-încet degradare și uite-l acum fără loc de muncă și uite-l acum în ce situație este’, spus impresara.

În urma acestor declarații, Laurențiu Reghecampf a făcut o serie de declarații la podcastul lui Ameri Nasrin, cu privire la divorțul nesoluționat de Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *