Prima pagină » National » Laurenţiu Ivanovici, mesaj după protestele din Bănie. „Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital…”

Laurenţiu Ivanovici, mesaj după protestele din Bănie. „Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital…”

31 mart. 2021, 09:23,
BZI.ro, în National

Laurenţiu Ivanovici, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova , a postat un mesaj după protestele din Bănie. Aseară, peste 1000 de oameni au ieșit în Craiova pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de Guvern.

Managerul, crede că mulți dintre cei care au ieșit în stradă pentru a protesta se vor convinge că există Covid-19 și vor avea nevoie de îngrijiri medicale sau nu.

Laurenţiu Ivanovici, mesaj după protestele din Bănie

Indiferent de ce aleg să facă anumiți oameni, sfatul managerului din Bănie este că aceștia să poarte în continuare masca de protecție.

„Unii dintre cei care protestează acum împotriva purtării măștii, vor ajunge la spital… unii vor scăpa ușor, alții nu… unii vor ajunge în ATI, alții vor alege să se trateze acasă… unii vor supraviețui, alții, nu… (pentru că ajung prea târziu la un spital, când nu se mai poate face nimic).

Unii vor înțelege că era bine să poarte masca, alții nu vor înțelege nici atunci. Unii vor afla că există COVID-19, alții nu. Cam asta este. Până atunci, purtați masca de protecție, o să ne fie mai bine tuturor!„, este mesajul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Laurenţiu Ivanovici.

Laurenţiu Ivanovici  a postat şi câteva fotografii cu bolnavii din terapie intensivă, care se luptă să trăiască.

Mesajul unui protestatar din București

Unul dintre protestatarii din Piața Victoriei a fost intervievat, pentru a-și face cunoscute nemulțumirile. Astfel, el a precizat că măsurile anti-COVID-19 nou introduse depășesc orice limită. Regulile de până acum au fost respectate cu sfințenie, însă „ce e prea mult e prea mult”.

Acesta a precizat că după acțiunile care au loc în toată țara se așteaptă la demisia lui Arafat și la abrogarea legii 55/2020.

Protestele au lăsat dezastru în urmă

Mai multe stații STB au fost vandalizate în timpul protestului de luni noaptea din Capitală. Potrivit reprezentanților Poliției Legale din Capitală, paguba depeseste 30.000 de euro.

Protestatarii au spart și golit de alimente și două tonomate.

„În urma protestelor desfășurate în cursul serii au fost înregistrate următoarele pagube materiale: geamurile sparte la patru stații STB, în Parcul Unirii – 10 coșuri de gunoi, 4 bănci răsturnate și două tonomate sparte și golite de alimente”, potrivit evaluării Poliției locale București.

Laurenţiu Ivanovici, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, a postat un mesaj după protestele din Bănie. Acesta indeamna lumea sa poarte masca pentru a nu ajunge sa regrete mai tarziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *