Prima pagină » Radio » Actualitate » Laurențiu Duță are o căsnicie perfectă. Iubește aceeași femeie de 28 de ani
Laurențiu Duță are o căsnicie perfectă. Iubește aceeași femeie de 28 de ani

Laurențiu Duță are o căsnicie perfectă. Iubește aceeași femeie de 28 de ani

14 feb. 2021, 12:09,
în Radio
a:3:{s:7:"site_id";i:17;s:6:"old_id";i:22521;s:8:"site_url";s:12:"radio.bzi.ro";}

Amintirile nu-l chinuiesc, desi are multe, adunate in 28 de ani de relatie. Laurentiu Duta si sotia lui, Ianula, traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Artistul a spus pentru Antena Stars cum a inceput totul, care este secretul unei casnicii reusite si cat de mult a contat faptul ca si-a tinut familia departe de ochii curiosilor.

Laurentiu Duta si sotia lui, Ianula, fac parte dintre cuplurile care s-au cunoscut in primii ani de viata si au impartit bancile aceleasi scoli, fara sa stie ca, sunt predestinati sa ajunga impreuna. Anii au trecut, s-au revazut in 1993 si de atunci, sunt nedespartiti.

„Prima oara am acompaniat-o cu chitara la serbarea scolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mica cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne intalneam si o salutam. Nici gand ca intr-o zi o sa fim impreuna. Ea in secret ma simpatiza, pentru ca eu eram un fel de mica vedeta a scolii. Cantam cu chitara si castigasem Festivalul Cantarea Romaniei. Eram la panoul de onoare al scolii. Imi spunea ca din cand in cand mai trecea sa-mi vada poza. Mai tarziu ne-am revazut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat si faptul ca era retrasa, cumintica. De atunci, din 1993, am ramas impreuna”, a povestit Laurentiu Duta pentru Antena Stars.

Artistul a recunoscut ca el nu este gelos pentru ca are incredere deplina in sotia lui, dar invers… situatia sta total diferit! Cu toate acestea, Laurentiu Duta a marturisit ca Ianula are si de ce sa fie geloasa.

Secretul casniciei lor, de fapt, consta in faptul ca s-au inteles si s-au influentat reciproc, de-a lungul anilor. In plus, au tinut viata de familie cat mai departe de ochii lumii, lucru care intr-un final, le-a fost benefic.

„Viata noastra de familie am incercat s-o tinem putin mai departe de ochii presei si a lumii”, a continuat Laurentiu Duta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`